3 σε 1: Design, οικονομία, οικολογία

3 σε 1: Design, οικονομία, οικολογία

Το Oladeco.com σας προσφέρει την πιο στυλάτη και οικονομική «εξίσωση» για το σπίτι σας, ξυπνώντας ταυτόχρονα την «πράσινη» πλευρά του εαυτού σας.

image2marqueHu2340x500

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στα άκρα για να πετύχουμε κάτι, ούτε να ξοδεύουμε χρόνο και χρήμα για να πετύχουμε τον μεγαλεπήβολο στόχο μας. Δεν είναι τυχαία η ρήση άλλωστε πως «όλα τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν από κάτι μικρό».

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχουμε δύο σκοπούς σε έναν: Την διακόσμηση του σπιτιού μας με έναν φρέσκο και πρωτότυπο τρόπο που θα φέρει νέο αέρα στον χώρο, και την αύξηση της περιβαλλοντικής μας συνείδησης που θα αφυπνίσει τόσο εμάς όσο και τους άλλους. Πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε αυτά;

Το Oladeco.com προσφέρει την πιο απλή αλλά εντυπωσιακή λύση, με τη νέα του σειρά από μοναδικά αυτοκόλλητα τοίχου. Κάθε ένα από τα αυτοκόλλητα τοποθετείται στον τοίχο με μεγάλη ευκολία και σίγουρα τα σχέδιά τους δεν είναι κάτι που έχετε ξαναδεί. Με την απαραίτητη φαντασία, το κάθε αυτοκόλλητο απεικονίζει κι από ένα οικολογικό θέμα, με τις κατάλληλες όμως δόσεις χιούμορ και αισιοδοξίας ώστε να μας δίνει τροφή για σκέψη αλλά και ιδέες για εντυπωσιακές διακοσμήσεις.



Εκτός όμως από αυτά τα δύο «ατού», το Oladeco.com προσφέρει και μία ακόμα λύση, αυτή τη φορά για την τσέπη μας. Ολόκληρη η σειρά αυτοκόλλητων τοίχου HU2 Design πωλείται με 50% έκπτωση μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τι περιμένετε λοιπόν; Κάντε την παραγγελία σας στο oladeco.com τώρα και βοηθήστε τόσο την αισθητική του σπιτιού σας και το πορτοφόλι σας, όσο και το ίδιο το περιβάλλον, με τον πιο στυλάτο και διασκεδαστικό τρόπο.