Η τέχνη της αρωματοποιΐας στο σπίτι μας

Η τέχνη της αρωματοποιΐας στο σπίτι μας

Τα καταστήματα Carouzos παρουσιάζουν δύο νέες συλλογές αρωματικών χώρου υψηλής αισθητικής από την Culti

Οι σειρές Stile Rituals και Décor Rituals γεμίζουν τον χώρο μας με ευωδιές ευεξίας και αισθησιασμού, αναδεικνύοντας πτυχές της δικής μας προσωπικότητας, αφού τα αρώματά τους αναβλύζουν η τέχνη, η έμπνευση και η πολυετής δεξιοτεχνία.

Είκοσι χρόνια δημιουργίας οδήγησαν στην «οργάνωση» 24 διαφορετικών αρωμάτων- 12 στην κάθε σειρά που έχει και την δική της προσωπικότητα, γεγονός που φαίνεται και στο design των δοχείων τους, αλλά και στις μοναδικές αρωματικές δημιουργίες που αναδύονται από αυτά.

Η ρομαντική συλλογή της Culti, η σειρά Stile Rituals, είναι εμπνευσμένη από την παιδική ηλικία του δημιουργού της, Alessandrio Agrati, ο οποίος ανέτρεξε στα vintage μπουκάλια γάλακτος και τα αλουμινένια δοχεία εκείνης της εποχής. Το δοχείο του αρώματος, κατασκευασμένα από γυαλί αμμοβολής και σφραγισμένο από ένα καπάκι από ξύλο σφενδάμου, εσωκλείονται σε στρογγυλά και σωληνοειδή κουτιά, σε γήινες και γκρι αποχρώσεις.

Στη σειρά Décor Rituals χαρακτηριστικός είναι ο μίνιμαλ, γραμμικός χαρακτήρας της. Με έμπνευση από την σύγχρονη αρχιτεκτονική, γεγονός που φαίνεται στο εξωτερικό κουτί αλλά και στο γυάλινο δοχείο της σειράς, αφού αυτά είναι απλής και απέρριτης αισθητικής, που προσδίδει μία χροιά καινοτομίας στα παραδοσιακά υλικά κατασκευής τους.

Από τη στιγμή δημιουργίας της από τον Alessandro Agrati η Culti αποτελεί τον ορισμό της αρωματοποιΐας, αφού η απόλαυση των αρωμάτων έχει μετατραπεί σε τρόπο ζωής, μέσω των αρωματικών «συνταγών» της που, με τον χαρακτήρα τους, επιτρέπουν στον καθένα να επιλέξει το άρωμα που ταιριάζει στην δική του προσωπικότητα και χώρο. Το «μαγικό μυστικό» του δημιουργού της βρίσκεται στην μοναδική του μέθοδο, χάρη στην οποία οι αυθεντικές πρώτες ύλες των αρωμάτων συγχέονται αρμονικά παραμένοντας, όμως, διακριτές. Τα ακατέργαστα συστατικά που χρησιμοποιούνται στα αρώματα Culti είναι διεθνώς αναγνωρισμένα για την ποιότητα και την υπεροχή τους, ενώ τα αρώματα δημιουργούνται με την προσήλωση και τις πρώτες ύλες των ανδρικών και γυναικείων αρωμάτων.

Τα εκπληκτικά αρώματα των συλλογών Stile Rituals και Décor Rituals θα βρούμε αποκλειστικά στα καταστήματα Carouzos. Βρείτε αυτό που θα δελεάσει τις δικές σας αισθήσεις και γεμίστε το σπίτι σας με την ευωδιά που σας ταιριάζει!