Ποια είναι η Άννα Λύση;

Ποια είναι η Άννα Λύση;

Αυτή που θα σας βάλει σε τάξη!

Η Άννα Λύση είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική γυναίκα, που αγαπά την τάξη και την οργάνωση. Η Άννα Λύση δεν θέλει να βλέπει πουθενά ακαταστασία και τα βάζει όλα στη θέση τους, με τι άλλο; Με στυλ. Δεν θέλει κόπο- θέλει τρόπο και η Άννα έχει τη Λύση.

Θα σου βρει τα πάντα, από gadgets για την οργάνωση της ντουλάπας(θήκες για εσώρουχα, καλσόν, αξεσουάρ, κρεμάστρες ρούχων , για ζώνες, ράφια), για την τακτοποίηση του γραφείου, του μπάνιου, της κουζίνας, την οργάνωση των καλλυντικών σου και πολλά ακόμη. Όλα τα έξυπνα χρηστικά αντικείμενα-διακοσμητικά της Άννας θα τα ανακαλύψεις πια παντού, από καταστήματα με είδη διακόσμισης και οργάνωσης εσωτερικών χώρων μέχρι και στα μεγάλα σούπερ μάρκετ. Το στυλ και η λειτουργικότητα των ιδεεών της Άννας, δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχα, μεγάλων brands.

Η Άννα Λύση, είναι παιδί της TEST S.A., μιας ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με συνεχή ανοδική πορεία. Όλο και περισσότεροι καταναλωτές "ερωτεύονται" την Άννα και τις έξυπνες οικονομικές, ανθεκτικές και στιλάτες λύσεις της που προτείνει μέσα από το προφίλ της στο facebook με χιούμορ και νάζι. Τώρα που έφτασε ο καιρός να αναδιοργανώσεις την ντουλάπα και το make-up σου για να πάρουν θέση τα καλοκαιρινά ρούχα και χρώματα, βάλε τα πάντα σε τάξη με τη βοήθεια της Άννας.

Σιγά σιγά θα σε μάθει να οργανώνεις καλαίσθητα όλους τους χώρους του σπιτιού και να λύνεις με ευκολία και γρήγορα κάθε μικρό καθημερινό προβληματάκι.