Με ποιόν τα έκανε πλακάκια ο Lenny Kravitz;

Με ποιόν τα έκανε πλακάκια ο Lenny Kravitz;

Με την σχεδιάστρια Lea Ceramiche!

Ο Lenny Kravitz έχει δημιουργήσει το δικό του label στο χώρο του interior design με τίτλο Kravitz Design. Η τελευταία του συνεργασία έγινε με το brand της σχεδιάστριας Lea Ceramiche και έχει τίτλο Goccia.


Τον συγχαίρουμε πραγματικά γιατί δημιούργησε τα πιο τέλεια-τέλει-τέλεια πλακάκια που έχουμε δει ποτέ. Τρισδιάστατα, ψυχεδελικά, minimal και rock μαζί! Ο Kravitz και η παρέα του ασχολούνται με τη διακόσμηση επαγγελματικά από το 2003 και με μεγάλη μάλιστα επιτυχία. Τα πλακάκια τοίχου Goccia, είναι ένα από τα πιο καινούρια τους project και δεν το κρύβουμε, μας έχει ενθουσιάσει. Με μία πρόχειρη έρευνα στην υπογραφή Lea Ceramiche, θα καταλάβει κανείς πόσο μεγάλη έμφαση δίνεται στην ποιότητα , το πρωτοποριακό design και την πολυτέλεια- οπότε σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από αυτό.


Τα Goccia, πήραν το όνομά τους από το ιταλικό ομώνυμο που σημαίνει σταγόνα και είναι εμπνευσμένα από τη διάθλαση του φωτός πάνω στην επιφάνεια του νερού. Το υλικό τους αφήνει το φως να διαχέεται μέσα τους και μοιάζουν έτσι να μεταβάλλουν το σχήμα τους. Σχέδιο, χρώμα, ποιότητα, διάσταση και υφή είναι λίγοι μόνο από τους λόγους που τα κάνουν να διαφέρουν. Διατίθενται αποκλειστικά σε λευκό και μαύρο και σε γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα.