DIY φωτιστικά, δημιουργικά και οικονομικά!

DIY φωτιστικά, δημιουργικά και οικονομικά!

Που θα αλλάξουν το χώρο σας

Μικρά κυπελάκια από γυαλί μπορούν να μεταμορφωθούν με λίγη δακτυλομπογιά ή νερομπογιά που θα «πετάξετε» πάνω τους όπως θέλετε, ανακατεύοντας χρώματα και δημιουργώντας αφηρημένα σχέδια!

Αν έχετε τρυπανάκι για γυαλί μπορείτε να ανοίξετε τρύπες σε άδεια μπουκάλια ή να το δώσετε σε έναν τεχνικό και με ελάχιστο κόστος να ανοίξει μικρές τρυπούλες μέσα στις οποίες θα ρίξετε κόλλα ή υγρό γυαλί με χρώμα. Θα το βρείτε πάμφθηνο σε ένα κατάστημα με είδη χειροτεχνίας ή ζωγραφικής. Αν δεν βάλετε μέσα στα μπουκάλια κερί, μπορείτε να αφήσετε τις τρύπες σκέτες και να γεμίσετε το μπουκάλι με λαμπάκια. Αν είστε eco fan μία ενδιαφέρουσα λύση είναι τα βάζα μαρμελάδας μέσα στα οποία θα βάλετε λαμπάκια που φορτίζονται με ηλιακή ενέργεια. Πολύ ενδιαφέρουσα λύση για τον κήπο σας!

Φυσικά μία βόλτα στα ΙΚΕΑ θα σας σώσει αφού μπορείτε να βρείτε τα περισσότερα υλικά. Εκεί θα ανακαλύψετε ακόμη χάρτινα κινέζικα φωτιστικά που μπορείτε να ζωγραφίσετε όπως εσείς τα θέλετε. Πάνω από αυτά μπορείτε να κολλήσετε άλλες επιφάνειες από χαρτί ή ύφασμα που θα του δώσετε το σχήμα λουλουδιών ή ό, τι άλλο εσείς επιλέξετε.

Τέλος, η «επιχείρηση σύρμα» θα σας εντυπωσιάσει καθώς και τους επισκέπτες σας! Πάρτε λοιπόν λεπτό ή μεσαίο σύρμα και δημιουργήστε ένα πλέγμα σε σχήμα μπάλας. Σε αυτό μπορείτε να τυλίξετε ανάμεσα το καλώδιο από το οποίο περνά η λάμπα. Θα αποκτήσετε ένα υπέροχο φωτιστικό που θα δώσει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο χώρο σας.

Πάρτε ιδέες μέσα από το photo gallery και have fun δημιουργικά!