My Treem: Ένα φωτιστικό τραπεζάκι, όνειρο!

My Treem: Ένα φωτιστικό τραπεζάκι, όνειρο!

Φέρνει τον σουρρεαλισμό στη διακόσμιση

Το My Treem, είναι ένα φωτιστικό που ξεφεύγει από το στερεότυπο του όρου φωτιστικό και αγγίζει τα όρια της τέχνης και του σουρρεαλισμού, φέρνοντας τη μαγεία ενός δέντρου στο σπίτι μας.

Οι σχεδιαστές του studio Fajno, προσπαθούν να φέρουν τον άνθρωπο πιο κοντά στην παιδική, ρομαντική πλευρά του, δημιουργώντας κάτι που θα τον κάνει ν ανιώσει ότι βρίσκεται σε άμεση επαφή με τη φύση. Η σχεδιαστική ομάδα, επιστράτευσε άλλη μία δαιμόνια τεχνική χρημιμοποιώντας υλικά άθραυστα και ανθεκτικά σε γραντουνιές- φιλικά προς τα τετράποδα κατοικίδια και ιδίως τις γάτες.

Παρόλα αυτά το My Treem παραμένει ένα λειτουργικό φωτιστικό αλλά και τραπεζάκι, ιδανικό τόσο για το καθιστικό και την τραπεζαρία όσο και για το υπνοδωμάτιο. Εν ολίγης, η μορφή του My Treem καθιστά την παρουσία του δέντρου υπαρκτή μέσα στο σπίτι και σε αντίθεση με τη παρουσία των λουλουδιών και των μπονσάι, όντας εύχρηστο και design oriented. Το σουρρεάλ δέντρο κυκλοφορεί σε δύο χρωματικούς συνδυασμούς αλλά μπορούν να γίνουν και παραγγελίες.

Διαβάστε ακόμη:

Η πριβέ κουνιστή πολυθρόνα!

Stewie: Ο αγαπημένος ήρωας του Family Guy έγινε φωτιστικό!

Μέταλλο και τσιμέντο=φως: Από έναν θεό του catwalk που έγινε σχεδιαστής!