Πληκτρολόγιο: Ένα διαφορετικό ψηφιδωτό!

Πληκτρολόγιο: Ένα διαφορετικό ψηφιδωτό!

Απογειώστε τους τοίχους σας

Η Sarah Frost είναι μία ανατρεπτική καλλιτέχνιδα με διαφορετικό και σύγχρονο όραμα. Τα έργα της δεν εκτίθενται σε κάποια γκαλερί και δεν πωλούνται. Είναι καλλιτέχνης 'hit and run' με μεγάλο όμως αρχιτεκτονικό και interior design ενδιαφέρον. Η πρωτότυπη ιδέα της να διακοσμήσει τοίχους με πλήκτρα- ή μάλλον να τους καλύψει, την έχει κάνει ευρέως γνωστή.

Τα περίεργα installations της έχουν στόχο να μείνουν εκεί για πάντα, παρότι έχει αρχίσει να οδηγεί την τέχνη της και στο έπιπλο. Τα περισσότερα πλήκτρα δεν τοποθετούνται τυχαία αλλά δημιουργούν μικρές ιστορίες χαμένες στα σύμβολα και τα γράμματα που η Frost με το δικό της μυστήριο τρόπο κρύβει, περιμένοντας από το έξυπνο κοινό της να λάβει και να μεταφέρει τα μηνύματά της.

Υπέρμαχος της ανακύκλωσης και της επανάχρησης αντικειμένων, μαζεύει όλους τους παλιούς υπολογιστές και κάθε τύπου πληκτρολόγιο, προκειμένου να δώσει νόημα και αισθητική σε φαινομενικά άχρηστα μηχανήματα και να αλλάξει την όψη κτηρίων. Μας άρεσε πολύ η ιδέα της η αλήθεια είναι και πιστεύουμε είναι αρκετά καλή και για DIY προσπάθειες. Ενδεχομένως να το επιχειρήσουμε κι εμείς σε κάποια γωνιά μας!

Διαβάστε ακόμη:

Η kitchenware σειρά των Paul & Joe

Έπιπλα για ερωτευμένους!

Serenad: Η πιο τέλεια πολυθρόνα δεν είναι παρά ένα ολόγραμμα (ακόμη)!