Θέλετε φορητό δωμάτιο; Υπάρχει!

Θέλετε φορητό δωμάτιο; Υπάρχει!

Για να έχετε που την κεφαλή κλίναι ανά πάσα στιγμή

Οι Γερμανοί σχεδιαστές της Isis πριν 3 χρόνια ξεκίνησαν να σχεδιάζουν για τον άνθρωπο του μέλλοντος. Τον άνθρωπο που δεν θα χρειαζόταν πολλά για να επιβιώσει παρά τα αμιγώς απαραίτητα!

Κάτι μας λέει πως υπήρχε παρασκήνιο πίσω από αυτό και είχαν προβλέψει την οικονομική κρίση. Πολύ ιδανικός μας φαίνεται ο σχεδιασμός με κοινωνική διάσταση, δεν αντιλέγουμε, παρόλα αυτά όμως περισσότερο δυσάρεστο μοιάζει σαν εφεύρεση παρά πρακτικό. Η ιδέα πίσω από το φορητό δωμάτιο; Το μέλλον το ανθρώπου προδιαγράφεται μοναχικό, εργένικο και χαμένο στο διάστημα της δια βίου εκπαίδευσης και εργασίας. Από δουλειά σε δουλειά για να τα βγάλει πέρα και με τον πενυχρό μισθό που θα συγκεντρώνει, μάλλον απίθανο φαίνεται να αποκτήσει- ούτε καν να νοικιάσει το δικό του σπίτι.

Ο ύπνος θα είναι πολυτέλεια που προκειμένου να απολαυσει θα πρέπει να περιορίσει τις μετακινήσεις του. Η εταιρεία Isis που ειδικεύεται στις κινητές κατοικίες εφηύρε το φορητό δωμάτιο, που καταφέρνει να χωρέσει τα απαραίτητα μέσα σε ένα μεγάλο κουτί!

Διαβάστε ακόμη:

Πληκτρολόγιο: Ένα διαφορετικό ψηφιδωτό!

Έπιπλα για ερωτευμένους!

Η kitchenware σειρά των Paul & Joe