Βιοκαρπέτ: Με τέτοιες τιμές θα τα πάρετε όλα!

Γωγώ Φούντα
Βιοκαρπέτ: Με τέτοιες τιμές θα τα πάρετε όλα!

Η γνωστή φίρμα χαλιών επιστρέφει με νέα σχέδια και απίστευτες τιμές!

Σκέφτεστε να αγοράσετε χαλιά και ψάχνετε τις καλύτερες τιμές; Μην κουράζεστε άδικα γιατί τέτοιες τιμές θα βρείτε μόνο στη Βιοκαρπέτ. Φέτος οι τιμές της Βιοκαρπέτ ξεπερνούν κάθε μα κάθε προηγούμενο! Ό,τι χαλί και να διαλέξετε (μοντέρνο, κλασικό, παιδικό ή επώνυμο) είναι σε μοναδική ευκαιρία με τέτοιες τιμές που θα τα πάρετε όλα !!!

Πάρτε μια ιδέα από τιμές για όλο το χαλί και θα καταλάβετε αμέσως:

Χαλιά ολόμαλλα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ μόνο € 140 !
Χαλιά χειροποίητα Περσίας μόνο € 368 !
Χαλιά Pierre Cardin τώρα μόνο €250 !
Χαλιά Disney € 35 !

Μπορεί η συλλογή της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ να είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, τόσο σε ελληνικής παραγωγής χαλιά όσο και σε χειροποίητα χαλιά από την Ανατολή, αλλά επειδή είναι τόσο καλές οι τιμές, μην αναβάλετε την επίσκεψή σας σε ένα από τα 33 καταστήματά της. Eπίσης η Βιοκαρπέτ απέκτησε νέο κατάστημα στη περιοχή του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στην οδό Κηφισίας 115 & Αγ.Κων/νου στην Αθήνα.

Μην ξεχνάτε ότι τα ελληνικά χαλιά έχουν παραχθεί με ανεξίτηλα χρώματα στο εργοστάσιο της Βιοκαρπέτ στη Λάρισα (μια 100% ελληνική επιχείρηση) και συνοδεύονται από εγγύηση 20 ετών!

Eπίσης, στη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ θα βρείτε ιδιαίτερα υφάσματα, πανέμορφες κουρτίνες και υπέροχα λευκά είδη κι αυτά, εννοείται, σε τιμές... που δεν ξανάγιναν !!!

Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ χτίζει έμπρακτα και σταθερά τα τελευταία χρόνια μια ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας και τιμής στα προϊόντα της, όπως ακριβώς θέλουν οι πελάτες της. Δεν είναι καθόλου τυχαία... «Πρώτη στην καρδιά μας!».

ΕΔΡΑ: 5ο χλμ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ - ΑΘΗΝΩΝ, 411 10 ΛΑΡΙΣΑ, τηλ.: 2410688 688, Fax: 2410688 510, e-mail: info@biokarpet.gr, site: www.biokarpet.gr