Ο οίκος Gien γιορτάζει μαζί σας τα 190 χρόνια του στα Notoshome

Ο οίκος Gien γιορτάζει μαζί σας τα 190 χρόνια του στα Notoshome

Ο γαλλικός οίκος Gien κλείνει 190 χρόνια ιστορίας και παρουσιάζει στα Notoshome ένα μοναδικό σερβίτσιο με «παραδεισένιο» σχέδιο, στα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού Notoshome.

Η Gien, παγκόσμιας φήμης γαλλικός οίκος faïence, με αφορμή την 190ή της επέτειο, δημιούργησε το Eden, ένα πλήρες σερβίτσιο στο οποίο αντικατοπτρίζεται η ομορφιά και η γενναιοδωρία της Φύσης προς τον άνθρωπο.

Στο σερβίτσιο Eden ο πλουραλισμός χρωμάτων και παραστάσεων δημιουργούν μία απαράμιλλη αίσθηση πληρότητας, από την οποία λείπουν μόνο οι ήχοι από το θρόισμα στις φυλλωσιές... σαν να πηγάζουν όλα από έναν παραδεισένιο κήπο. Μυριάδες λουλούδια και πουλιά, αέρινα σχέδια και μοτίβα, όλα ζωγραφισμένα στο χέρι!

Το σερβίτσιο Eden είναι σχεδιασμένο από την Isabelle Barthel γνωστή από τα σχέδιά της για τους οίκους Hermes και Louis Vuitton, ενώ χρώματα και σχέδιά της μπορεί κανείς να δει και σε σημαντικά κτίρια στο Παρίσι, όπως στο Εθνικό Θέατρο και το Palais Garnier, το διάσημο κτίριο της Όπερας στη Γαλλία που ανακαινίστηκε πρόσφατα.

Από την πρώτη μέρα, μέχρι και σήμερα, ο οίκος Gien έχει αποκτήσει παγκόσμια φήμη για την παράδοσή του στον πλούτο της τέχνης, στην απαράμιλλη δεξιοτεχνία του χειροποίητου και την αδιαμφισβήτητη ποιότητα, την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα.

Το σερβίτσιο Eden, καθώς και όλα τα προϊόντα του οίκου Gien, θα τα βρείτε αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα ειδών σπιτιού notoshome.