Πόσο Summer Queen είσαι; Κάνε το κουίζ και… κέρδισε!

Πόσο Summer Queen είσαι; Κάνε το κουίζ και… κέρδισε!

Μην χάνεις χρόνο! Κάνε το κουίζ και μάθε πόσο Summer Queen είσαι!

Το Καλοκαίρι είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως σύντομα θα ξεκινήσεις τις εξορμήσεις σου στους αγαπημένους σου παραθαλάσσιους προορισμούς. Προτού φορέσεις, όμως, το μπικίνι σου και αρχίσεις τις βουτιές, καλό είναι να μάθεις πόσο… Summer Queen είσαι, απαντώντας στις παρακάτω 10 ερωτήσεις και γεμίζοντας την τσάντα θαλάσσης σου με όλα όσα θα χρειαστείς για να αποκτήσεις φέτος το τέλειο μαύρισμα!

Λάβε μέρος στον καλοκαιρινό μας διαγωνισμό για να κερδίσεις τα υπέροχα NIVEA SUN Protect & Bronze προϊόντα: Το αντηλιακό λάδι σου με τον απαραίτητο δείκτη προστασίας για την ενίσχυση του μαυρίσματός σου, το αντηλιακό trigger spray γαλάκτωμά σου για τη σίγουρη προστασία σου, το After Sun ενυδατικό γαλάκτωμα που θα σε δροσίσει μετά την παραλία και φυσικά, την αντηλιακή κρέμα προσώπου που θα σου προσφέρει και την αντιγηραντική προστασία που θέλεις! Μια ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας για πρόσωπο και σώμα από τo NIVEA SUN!

Για να είσαι μια από τις τυχερές που θα κερδίσουν την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας για πρόσωπο και σώμα, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις στο κουίζ και κατόπιν να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

Καλό… μαύρισμα και μην ξεχνάς να είσαι πάντα «καλυμμένη»!

Μην χάνεις χρόνο! Κάνε το κουίζ και μάθε πόσο Summer Queen είσαι!



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αν απάντησες περισσότερα από 4 «ναι», τότε είσαι έτοιμη για την παραλία! Ελπίζουμε να είσαι και από τις τυχερές του διαγωνισμού! Καλή τύχη!

Αν απάντησες λιγότερα από 5 «ναι», τότε είσαι σχεδόν… έτοιμη για την παραλία! Ελπίζουμε να είσαι και από τις τυχερές του διαγωνισμού! Καλή τύχη!