Νέες διατροφικές συνήθειες το 2019

Νέες διατροφικές συνήθειες το 2019

Το 2019 είναι για πολλούς μία χρονιά γεμάτη ευκαιρίες για αλλαγές.

Γιατί να μην είναι και η χρονιά που θα αλλάξουμε προς το καλύτερο τις διατροφικές μας συνήθειες;

Πώς;

H Barilla μας προτείνει τον καλύτερο τρόπο με τις σειρές της Barilla Better For You. Πέντε προτάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητά μας είναι εδώ.

Επιλέξτε τα Barilla Ολικής Αλέσεως με το υπέροχο χρυσαφί χρώμα για πηγή φυτικών ινών που αυξάνουν τον κορεσμό και βοηθούν στον έλεγχο της όρεξης και του σωματικού βάρους.

Για περισσότερες βιταμίνες και φυτικές ίνες στην καθημερινή σας διατροφή μπορείτε να διαλέξετε τα Barilla 5 Δημητριακά από σιτάρι, κριθάρι, όλυρα, καλαμπόκι και σίκαλη. Συνδυάζουν τέλεια τη γλυκύτητα του καλαμποκιού με τα χαρακτηριστικά σκληρού σιταριού αποδίδοντας μια ξεχωριστή γεύση, που θα ταιριάξει απόλυτα με τις αγαπημένες σας σάλτσες.

Αν πάλι έχετε δυσανεξία στη γλουτένη τα Barilla Χωρίς γλουτένη είναι τα πλέον ιδανικά για εσάς, όπως και τα Barilla Legumes, που δεν περιέχουν γλουτένη και θα σας προσφέρουν πρωτεΐνη και όλα τα οφέλη των οσπρίων, αφού είναι φτιαγμένα από 100% αλεύρι ρεβιθιού ή κόκκινης φακής.

Τέλος αν προτιμάτε βιολογικά προϊόντα θα λατρέψετε τα Barilla Bio από 100% βιολογικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, που ταιριάζουν με όλες τις αγαπημένες σας συνταγές.

Η νέα χρονιά σας φέρνει πέντε νέες διατροφικές επιλογές για ευεξία και τόνωση. Τολμήστε να αλλάξετε τη διατροφή σας προς το καλύτερο!

Κάντε το πρώτο βήμα, μάθετε περισσότερα για τις σειρές Barilla Better For You στο https://www.barilla.com/el-gr/betterforyou και βάλτε τις στη ζωή σας.