Πιο επίπεδη κοιλιά μέσα σε 24 ώρες; Η διατροφή για να τα καταφέρεις

Πιο επίπεδη κοιλιά μέσα σε 24 ώρες; Η διατροφή για να τα καταφέρεις

Και το 24ωρο πλάνο διατροφής για επίπεδη κοιλιά για να τα καταφέρεις

Για πιο επίπεδη κοιλιά: Είναι ωραίο να δείχνεις όμορφη φορώντας το φόρεμά σου, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να δείχνεις όμορφη και όταν το βγάλεις.

Ορισμένοι συνδυασμοί τροφών (πρωτεΐνες και υδατάνθρακες) μπορεί να προκαλέσουν φούσκωμα στην κοιλιά. Γι’ αυτό η ειδικός προτείνει να συνδυάζεις τις πρωτεΐνες με λαχανικά και λιπαρά ή τους υδατάνθρακες με λαχανικά και λιπαρά. Απόφυγε τις τροφές που προκαλούν πρήξιμο, όπως φασόλια, μπρόκολο, λάχανο, κολοκυθάκια, ανθρακούχα αναψυκτικά και γλυκαντικές ουσίες και κατανάλωσε τροφές πλούσιες σε νερό (αγγούρι, πεπόνι, σούπα).

«Ενυδατώνουν τον οργανισμό και κάνουν πιο επίπεδο το στομάχι. Η βρομελίνη, ένα πεπτικό ένζυμο που βρίσκεται στον ανανά, επίσης κάνει θαύματα, διασπώντας τις πρωτεΐνες και επιταχύνοντας την πέψη»,, τονίζει η ειδικός.

Έχεις πρόβλημα κατακράτησης υγρών; Αντικατάστησε τις τροφές με πολύ αλάτι (αυτό σημαίνει όλα τα έτοιμα φαγητά) με τροφές πλούσιες σε κάλιο, όπως αβοκάντο και μπανάνες, που θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις το πλεονάζον νερό., όπως επίσης και αρκετό πράσινο τσάι.

Αν το πρόβλημά σου είναι η δυσκοιλιότητα, οι αδιάλυτες φυτικές ίνες που βρίσκονται στα φρούτα και τα δημητριακά ολικής αλέσεως θα σε ανακουφίσουν. Κι ένα μυστικό: το αφέψημα μέντας μειώνει τα αέρια που προκαλούν φούσκωμα και επιταχύνει την πέψη.

Τι να φας τις 24 ώρες

Πρωινό

Smoothie φρούτων (ροδάκινα, φράουλες, μπανάνα, ανανάς, γιαούρτι)

Δες το υπόλοιπο πρόγραμμα παρακάτω