Η Adele αποκάλυψε πώς έχασε όλα τα παραπανίσια κιλά και έμεινε μισή!

Πατούλια Κατερίνα
Η Adele αποκάλυψε πώς έχασε όλα τα παραπανίσια κιλά και έμεινε μισή!

H Adele είναι αγνώριστη και ξέρουμε πώς τα κατάφερε

Οι φωτογραφίες της Adele από τις πρόσφατες διακοπές της, μιλούν από μόνες τους. Η τραγουδίστρια έχει χάσει πάνω από 20 κιλά ενώ τουρίστρια στην ίδια περιοχή ανέφερε πως είχε μια συνομιλία με την Adele, η οποία της εξομολογήθηκε πως έχασε 45 ολόκληρα κιλά.

Πώς όμως η 31χρονη και μητέρα ενός επτάχρονου αγοριού κατάφερε να αλλάξει με τέτοιο δραστικό τρόπο το σώμα της;

Η απάντηση βρίσκεται σε βασικές αλλαγές που έκανε η Adele.

Αρχικά, το νέο ξεκίνημα της Adele στην προσωπική της ζωή και ο χωρισμός της από τον Simon Konecki, μετά από επτά χρόνια γάμου, την ώθησε να αλλάξει πολλά. Έπειτα, ο γιος της Angelo που μεγαλώνει, την έκανε να αλλάξει τρόπο ζωής, όχι απλά να αδυνατίσει. Η ίδια θέλει να είναι υγιής και προσπαθεί ακόμα και να γυμνάζεται, κάτι που απεχθάνεται.

Αρχικά, η Adele προσέλαβε προσωπικό προπονητή με τον οποίο ασκείται τρεις φορές την εβδομάδα. Αρχικά, η τραγουδίστρια δεν ήταν δυναμική αλλά έπειτα έβαλε δυναμικά την γυμναστική στη ζωή της. Όπως έγινε γνωστό ακολούθησε ένα πρόγραμμα που συνδύαζε βάρη και reformer pilates, στο οποίο πήγαινε μαζί με την ηθοποιό Ayda Field.



Έπειτα, η Adele ακολούθησε μια διατροφή που αλλάζει κυριολεκτικά το σώμα. Η 31χρονη έκοψε τη ζάχαρη και έβαλε την δίαιτα Sirtfood στη ζωή της η οποία περιλαμβάνει κυρίως φυτικές τροφές, όπως το kale και το φαγόπυρο, που κόβουν την όρεξη και ενεργοποιούν το αδύνατο γονίδιο του οργανισμού.

Σύμφωνα με το BBC, η Sirtfood διατροφή στηρίζεται στην ενεργοποίηση των σιρτουινών, οι οποίες θεωρούνται οι πρωτεΐνες της μακροζωίας, είναι επτά στον αριθμό και καθεμία από αυτές είναι σημαντική και προσφέρει στον οργανισμό κάτι διαφορετικό, όπως αποκαλύπτουν πολυάριθμες μελέτες. Οι σιρτουίνες μπορούν να επηρεάσουν την ικανότητα του σώματος να καίει λίπος και να ενισχύει το μεταβολισμό - ένας συνδυασμός που έχει σχεδιαστεί για να συγκεντρώνει καλύτερα αποτελέσματα απώλειας βάρους.

Μάθε πώς λειτουργεί η διατροφή παρακάτω