Boxeat: Η πιο νόστιμη απόφαση που πήρες ποτέ!

Boxeat: Η πιο νόστιμη απόφαση που πήρες ποτέ!

Αν ανήκετε κι εσείς στην κατηγορία εκείνων που προσπαθούν να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς τους, τότε θα πρέπει να μάθετε πως η λύση είναι εδώ. Με μία μόνο λέξη: Boxeat. Θα βελτιώσετε το πρόγραμμα της διατροφής σας, αποκτώντας ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, ενώ ταυτόχρονα θα μπορείτε να γυμνάζεστε ακριβώς στα σημεία τα οποία κρίνετε εσείς. Η Boxeat προσφέρει σε εσάς έναν υγιεινό και απολαυστικό τρόπο ζωής, παρέχοντας τον ιδανικό συνδυασμό σωστής διατροφής, άσκησης και υγιούς βάρους!


Το δοκιμάσαμε και ξεχάσαμε το καθημερινό άγχος για να προλάβουμε να ετοιμάσουμε το φαγητό της ημέρας! Η νέα, πρωτοποριακή, ελληνική εταιρεία Boxeat ακολουθεί την παγκόσμια τάση του wellness και μας βοηθά να αποκτήσουμε το δικό μας εξειδικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, το οποίο έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά! Πρόκειται για μία ολοκαίνουργια πρόταση πάνω στο κομμάτι της υγιεινής διατροφής και άσκησης που δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη της ομάδας, που αποτελούν κομμάτι του, για το wellness και σχεδιάστηκε με μία και μόνο αποστολή: Να αλλάξει την ποιότητα της ζωής μας προς το καλύτερο!


Εξαιτίας του άγχους της καθημερινότητας οδηγούμαστε σε πρόχειρες λύσεις γευμάτων που με τη σειρά τους οδηγούν σε αύξηση βάρους και μελλοντικά προβλήματα υγείας. Εμείς το τολμήσαμε και με το Boxeat λαμβάνουμε στην πόρτα μας, κάθε πρωί, πέντε ολόφρεσκα γεύματα που είναι απαραίτητα σε καθημερινή βάση για να καλύψουν τις βασικές διατροφικές μας ανάγκες για μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή, σε ποιότητα και ποικιλία που δεν μπορεί να συγκριθεί σε κανένα επίπεδο.

PicMonkey Collagejyjt b768e


Έχοντας κατανοήσει την παγκόσμια τάση του wellness, η Boxeat δημιούργησε ένα κουτί. Το Box. Ένα κουτί που μέσα του κλείνει τα πάντα! Το δικό μας σεφ που μαγειρεύει λαχταριστά πιάτα κάθε μέρα, το δικό μας διατροφολόγο και τέλος το δικό μας πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο ακριβώς στις ανάγκες μας!


Η «καρδιά» της Boxeat αποτελείται από σεφ, γυμναστές και διατροφολόγους. Τα γεύματα επιμελείται ο σεφ της εταιρείας με την καθοδήγηση των διατροφολόγων, ενώ οι trainers της Boxeat σχεδιάζουν κάθε στάδιο της προπόνησής μας, προσαρμοσμένο στις δικές μας ανάγκες και τους προσωπικούς στόχους. Εμείς απλώς ενημερώσαμε για το στόχο των κιλών που έχουμε θέσει για τον εαυτό μας και τα υπόλοιπα τα έχουμε αφήσει στους ειδικούς της Boxeat! Γυμναστική για όλους και το όνομά του: Boxfit και τα αποτελέσματα του στο σώμα μας θα οφείλονται στο μαγικό συνδυασμό 3 ειδών γυμναστικής: Yoga, ασκήσεις ενδυνάμωσης και kickbox! Όλα τα παραπάνω είναι μία ολοκληρωμένη λύση η οποία βρίσκεται σε ένα πολύ σικ κουτί!

fwef 1be99


Έτσι κι εσείς, με μία κίνηση αποκτάτε το δικό σας μενού διατροφής για έναν ολόκληρο μήνα βασισμένο στο στόχο που έχετε θέσει, καθώς και ένα εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείτε να παρακολουθήστε όπου και όποτε εσείς επιλέξετε μέσα από τον υπολογιστή σας, την τηλεόρασή σας ή ακόμα και από το tablet σας ή το κινητό σας!


Αποστολή της Boxeat είναι να αλλάξει την ποιότητα ζωής μας προς το καλύτερο, μέσα από ένα ισορροπημένο υγιεινό πρόγραμμα, καθώς προσφέρει έναν υγιεινό και απολαυστικό τρόπο ζωής, παρέχοντας τον ιδανικό συνδυασμό σωστής διατροφής και υγιούς βάρους προσαρμοσμένο στο σημερινό lifestyle χωρίς τη σπατάλη του πολύτιμου χρόνου! Θέλετε να χάσετε βάρος; Θέλετε να αυξηθούν τα επίπεδα της ενέργειάς σας; Η Boxeat είναι η λύση! Επιλέξτε το box menu σας και ετοιμαστείτε να απογειωθείτε!

Περισσότερες πληροφορίες:
http://www.boxeat.gr/