Ώρα για αποτοξίνωση: Τips για να χάσεις τα περιττά κιλά!

Ώρα για αποτοξίνωση: Τips για να χάσεις τα περιττά κιλά!

Αν ακόμη παλεύεις να χάσεις τα κιλά των γιορτών, τότε αυτό το άρθρο σε αφορά. Ορίστε μερικές ιδέες για να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου και να χάσεις επιτέλους τα κιλά που σε βασανίζουν:

Λιγότερα αναψυκτικά και αλκοόλ, περισσότερο νερό

Το αλκοόλ συνήθως ρέει άφθονο τις ημέρες των γιορτών... Θα ήταν καλή ιδέα να επιλέξεις να το... αποχωριστείς την εβδομάδα της αποτοξίνωσης. Καλό θα ήταν να ξεχάσεις και τα αναψυκτικά και να επικεντρωθείς στο νερό. Το νερό με τις ευεργετικές του ιδιότητες για τον μεταβολισμό και την υγεία συχνά το ξεχνάμε. Την εβδομάδα που θα επιλέξεις να κάνεις την αποτοξίνωση καλό θα ήταν να μην πίνεις νερό μόνο όταν διψάς, αλλά συχνότερα. Θα μπορούσες να γεμίσεις με νερό μια μεγάλη κανάτα για να μπορείς να υπολογίζεις πόσο πίνεις μέσα στη μέρα, ενώ αν βρίσκεσαι για αρκετές ώρες εκτός σπιτιού και γραφείου, θα μπορούσες να έχεις μαζί σου ένα μεγάλο μπουκάλι 1 ή 1,5 λίτρου.

-Πρωινό

Το πρωινό γεύμα, μην το αμελείς την εβδομάδα της αποτοξίνωσης, ενώ καλό είναι να το τρως όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην ώρα αφύπνισης. Αυτό διότι το πρωινό γεύμα ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αυξάνει τις ημερήσιες καύσεις, ενώ επιπλέον βοηθά στον καλύτερο έλεγχο της όρεξης και των γευμάτων καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Προτίμησε δημητριακά ολικής άλεσης για να σε κρατήσουν όπως τα δημητριακά Fitness .

Διάβασε τη συνέχεια στο nestlenoiazomai.gr

DPG Network