Προϊόντα αδυνατίσματος Lanes, για άμεση και επιτυχημένη απώλεια βάρους που διαρκεί!

Προϊόντα αδυνατίσματος Lanes, για άμεση και επιτυχημένη απώλεια βάρους που διαρκεί!

Η απώλεια βάρους και η διατήρηση μιας καλλίγραμμης σιλουέτας είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τις περισσότερες γυναίκες. Η Lanes είναι εδώ για να δώσει λύση σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να χάσουν τα περιττά κιλά χωρίς να ταλαιπωρηθούν με εξαντλητικές δίαιτες και το κυριότερο να τα διατηρήσουν, επιλέγοντας το προϊόν που τους ταιριάζει περισσότερο!

Πιο συγκεκριμένα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε γυναίκας, υπάρχουν τέσσερις βασικές κατηγορίες προϊόντων αδυνατίσματος:

1. Kcaligram Day & Night, Το νέο μέλος της σειράς!

Το Lanes Kcaligram Day & Night είναι το μοναδικό ολοκληρωμένο σύστημα αδυνατίσματος με 24ωρη δράση μέσω στοχευμένης αγωγής Ημέρας & Νύχτας. Το σύστημα περιλαμβάνει συμπλήρωμα διατροφής με στοχευμένη φόρμουλα ημέρας και νύχτας με συστατικά που συμβάλλουν στο μεταβολισμό του λίπους για δράση εκ των έσω και κρέμα τοπικής εφαρμογής για εξωτερική χρήση, τα οποία αλληλοσυμπληρώνονται και δουλεύουν μαζί μέρα – νύχτα για το καλύτερο αποτέλεσμα! Δοκίμασέ το!

day c20a3

2. Kcaligram 5:2

Το νέο επαναστατικό προϊόν από τη Lanes δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες να απολαμβάνουν ό,τι φαγητό θέλουν για 5 ημέρες την εβδομάδα και να περιορίζουν τη διατροφή τους μόνο τις υπόλοιπες 2. Η μέθοδος αδυνατίσματος 5:2 έχει φανατικές οπαδούς στην Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ και την επιλέγουν και πολλές διάσημες κυρίες σε όλο τον κόσμο. Το Kcaligram 5:2 είναι ο σύμμαχός σου σε αυτή τη μέθοδο καθώς μειώνει δραστικά το αίσθημα της πείνας συμβάλλοντας στην πιστή εφαρμογή της χαμηλής θερμιδικής πρόσληψης των δύο ημερών.

5 71167

3. Kcaligram 7days

Για άμεση επαναφορά της σιλουέτας σε μόλις 7 ημέρες μέσω του περιορισμού της κατακράτησης υγρών και ταυτόχρονα της ενίσχυσης του μεταβολισμού, συμβάλλοντας έτσι στον έλεγχο βάρους. Με αυτό τον τρόπο απομακρύνονται τα περιττά υγρά από το σώμα μειώνοντας έτσι την αίσθηση φουσκώματος. Επιτυγχάνεται επίσης καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του μεγαλύτερου «εχθρού» των γυναικών, αλλά και μειώνεται η επιθυμία για φαγητό. Το προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη, ιώδιο, και συντηρητικά.

670 adcf7e12 3a75 46d6 b6f3 5fe214f0509a d3cfc

4. Kcaligram CLA

Για καύση λίπους κι ενίσχυση μυών οι κάψουλες CLA είναι το ιδανικό προϊόν ειδικά όταν συνδυάζεται με σωματική άσκηση. Κάθε κάψουλα περιέχει 1000mg Clarinol CLA που αποδίδει 800mg καθαρού CLA και συμβάλλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της σύστασης του σώματος. Το προϊόν δεν περιέχει ζάχαρη, ιώδιο, γλουτένη, συντηρητικά.

Kcaligram CLA 29b6a

Lanes, σε συμπληρώνει!