Ο πράσινος-μαγικός χυμός της Gwyneth Paltrow για άψογο κορμί και επιδερμίδα

Ο πράσινος-μαγικός χυμός της Gwyneth Paltrow για άψογο κορμί και επιδερμίδα

Αποτοξίνωση τώρα

Οι stars κατά καιρούς μας κάνουν το χατίρι και μας αποκαλύπτουν μυστικά της διατροφής και της άσκησής τους. Μια star που αγαπάει να μοιράζεται τα tips της διατροφής της είναι η όμορφη ηθοποιός Gwyneth Paltrow. Ομολογουμένως, αποτελεί μία από τις πιο καλογυμνασμένες κυρίες του Ηοllywood. Η αλλαγή της μεγάλη, αφού από τη στιγμή που αποφάσισε να ακολουθήσει ένα πιο προσεκτικό και υγιεινό τρόπο ζωής, το σώμα της την αντάμειψε. Φυσικά καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η άσκησή της. Η ξανθιά star φροντίζει να γυμνάζεται καθημερινά, για αυτό και οι μύες της είναι πια τόσο γραμμωμένοι.

Ποιος είναι ο αποτοξινωτικός χυμός που φροντίζει να απολαμβάνει ενδιάμεσα στα γεύματά της, ο οποίος τη βοηθάει να διατηρεί μια νεανική επιδερμίδα και ένα καυτό κορμί;


MellowLOVE Πράσινος χυμός:

Υλικά:
1/2 ματσάκι σπανάκι
1/2 ματσάκι σέλινο
1/2 μεγάλο αγγούρι
1 καρδιά μαρούλι
1/3 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό
πρέζα από αλάτι Ιμαλαΐων


Εκτέλεση:
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να γίνουν smoothie. Ρίξτε έπειτα και το αλάτι, ώστε να γίνουν οι μερίδες δύο.

Πως ωφελεί ο χυμός;
ΣΠΑΝΑΚΙ: είναι πλούσιο σε βιταμίνες C και β-καροτένιο. Προστατεύει το δέρμα με το άλφα-λιποϊκό οξύ, το οποίο είναι μία αντι-φλεγμονώδη, αντιοξειδωτική ένωση.
ΣΕΛΙΝΟ: Ρυθμίζει τα υγρά του σώματος και την οξύτητα στο σώμα.
ΑΓΓΟΥΡΙ: είναι διουρητικό (για αυτόν το λόγο, τα μοντέλα πίνουν νερό στο όνομά του), με άφθονα μέταλλα, για υγιές δέρμα και τα νύχια. Επιπλέον, καταπραΰνει το δέρμα
ΜΑΡΟΥΛΙ: Πλούσιο σε: μαγγάνιο, χρώμιο, κάλιο, καθώς και βιταμίνες Α, C και Κ.
ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ: Αποτελεί θαυματουργή τροφή, καθώς περιέχει τρεις φορές περισσότερη βιταμίνη C, όπως ένα πορτοκάλι και το διπλάσιο σίδηρο, όπως σπανάκι!
ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΙΩΝ: Το αλάτι Ιμαλαΐων είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία, και περιέχει επίσης 84 βασικά στοιχεία για την καλή λειτουργία του σώματος. Το επιτραπέζιο αλάτι, δυστυχώς, απαγορεύεται, καθώς συμβάλει στην κατακράτηση υγρών και στην επιδείνωση της κυτταρίτιδας.


Μπορείτε να τους βρείτε εδώ, αλλιώς δοκιμάστε να τον φτιάξετε μόνες σας χωρίς το αλάτι.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ενώ προσπαθείς, δεν αδυνατίζεις;

Γλυκά που δεν παχαίνουν πολύ; Κι όμως υπάρχουν!

5 «πράγματα» που δε φαντάστηκες ποτέ ότι σε παχαίνουν!