Το Nike Lunarepic Flyknit, παρουσιάζει το μέλλον στο τρέξιμο

ΜΕ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΦΑΝΣΗΣ, ΤΟ LUNAREPIC FLYKNIT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΨΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ, ΑΝΕΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ

To LunarEpic Flyknit αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους δρομείς. Εφαρμογή, αίσθηση και δύναμη ήταν το όραμα των σχεδιαστών της εταιρείας. Για αυτό το λόγο αρχικά κατασκεύασαν ένα ελαφρύ μονοκόμματο επάνω μέρος από Nike Flyknit που έχει τη δυνατότητα να αναπνέει και δημιούργησαν διαφορετικές υφάνσεις απευθείας στην πλέξη για στήριξη ακριβείας, καθώς το ύφασμα αγκαλιάζει την καμάρα, τη φτέρνα και το μπροστινό μέρος του ποδιού.

Nike LunarEpic Flyknit A 90321

Το συγκεκριμένο μοντέλο, χάρη στην τεχνολογία και τεχνογνωσία που κρύβει πίσω από την αισθητική του, αποτελεί την πρώτη επιλογή για αθλητές υψηλών επιδόσεων όπως την Νικόλ Κυριακοπούλου και την Κατερίνα Στεφανίδη, τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες στο άλμα επί κοντώ. Με συμμάχους τους την άριστη προετοιμασία, την πίστη στον εαυτό τους και την αξιοπιστία που τους προσφέρει ο Nike εξοπλισμός τους και το LunarEpic Flyknit, η Νικόλ και η Κατερίνα έχουν ξεκινήσει τη μεγάλη διαδρομή προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ριο, με ενδιάμεσους σταθμούς Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια meetings και πρωταθλήματα.

To LunarEpic Flyknit είναι ένα μοναδικό παπούτσι, με ουσιαστικά άψογη εφαρμογή που προσαρμόζεται στο σώμα που κινείται και προσφέρει αίσθηση ρευστότητας και εξαιρετική απαλότητα. Απίστευτα ευέλικτο, είναι ιδανικό για προπονήσεις με τρέξιμο αντοχής, τρέξιμο με προοδευτικά πιο γρήγορο ρυθμό ή τρέξιμο αποθεραπείας.

Nike LunarEpic Flyknit B 5296b

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.nike.com/gr/el_gr/

http://news.nike.com/news/nike-lunarepic-flyknit

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου:

http://www.nike.com/gr/el_gr/c/go/rio/katerina-stefanidi

http://www.nike.com/gr/el_gr/c/go/rio/nikoleta-kyriakopoulou

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ