Προλαβαίνεις ακόμη να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Yoga και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος!

Προλαβαίνεις ακόμη να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Yoga και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος!

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και δήλωσε δωρεάν τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα του RUN & YOGA EXPERIENCE

Με το άθλημα της yoga να έχει γίνει πλέον, μέρος της καθημερινότητας πολλών γυναικών σε όλο τον κόσμο, εμείς ψάχνουμε -και ενίοτε δημιουργούμε- όλες τις ευκαιρίες που μπορούμε να έχουμε για να ασχοληθούμε με αυτό. Μαζί με διαλογισμό, vinyasa ή hatha, η yoga φαίνεται να είναι ένας από τους αγαπημένους μας τρόπους για να γυμνάζουμε σώμα και πνεύμα σε εβδομαδιαία βάση.

Μια τέτοια ευκαιρία, ήταν και η Παγκόσμια Ημέρα Yoga στις 21 Ιουνίου, κατά την οποία yogis από όλη την πόλη μαζεύτηκαν σε σημεία της Αθήνας ώστε να «χαιρετήσουν» τον ήλιο ή τη σελήνη. Για όσους όμως δεν «πρόλαβαν» να συναντήσουν τους παραπάνω, ή που θέλουν να ξαναζήσουν την παγκόσμια αυτή ημέρα ξανά, η adidas διοργανώνει ένα ανεπανάληπτο και δυναμικό adidas Women event, την Πέμπτη 28 Ιουνίου στην ειδυλλιακή Λίμνη Βουλιαγμένης.

adidas yoga 2

Σε αυτό το μοναδικό RUN & YOGA EXPERIENCE, το γυναικείο community της adidas θα ζήσει μια αυθεντική εμπειρία open training, που θα απογειώσει τη δυναμική του φύση υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων coaches των adidas Runners Athens και των ambassadors των adidas Women. Με άλλα λόγια, θα έχεις την ευκαιρία να προπονηθείς δίπλα στους καλύτερους και με background το μοναδικό και πανέμορφο τοπίο της Λίμνης Βουλιαγμένης στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Σε αυτόν τον καλά κρυμμένο θησαυρό της Αττικής, όπου η προπόνηση και η Yoga γίνεται μια μαγική εμπειρία, το RUN & YOGA EXPERIENCE έρχεται με σκοπό να συναρπάσει κάθε γυναίκα που είναι fan της yoga και ενθουσιάζεται με ξεχωριστές εμπειρίες και summer vibes. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο διαφορετικά sessions, ξεκινώντας από τις επτά το απόγευμα και τελειώνοντας στις εννιά το βράδυ.

Πρώτο σε σειρά είναι το EASY RUN & STRETCH, στις 19:00, κατά το οποίο οι adidas Women θα αναζωογονηθούν με μια διαδρομή στη μαγευτική περιοχή της Βουλιαγμένης, ενώ στη συνέχεια, το αγαπημένο μας δίδυμο των fitVPaddiction, με την Βίβιαν Δράκου και την Πόλυ Χατζόγλου, θα προσφέρει το ιδανικό after-run stretching session για ήπια μυϊκή τόνωση.

adidas yoga 4

Στη συνέχεια, στο SANTOSA YOGA session, στις 20:00, με yoga instructor τη Σοφία Ξηροτύρη, οι adidas Women θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα διαφορετικό από τα υπόλοιπα yoga sessions και θα τις βοηθήσει να επιτύχουν το SANTOSA, δηλαδή το «αίσθημα της ικανοποίησης με αυτά που έχουν». Ο μόνος στόχος κατά αυτήν την πρακτική είναι να καταφέρεις να νιώσεις γαλήνη και αρμονία μέσα στο ίδιο σου το σώμα. Το πραγματικά αξιοσημείωτο όμως, είναι πως το session θα πλαισιώσουν με live μουσική οι DUO VIOLINS απογειώνοντας την εμπειρία yoga με τους μοναδικούς τους ήχους.

adidas yoga5

Πρωταγωνιστής της ημέρας θα είναι η συλλογή adidas Women, που προσφέρει αμέτρητες επιλογές, μοναδική άνεση και ακαταμάχητο στιλ σε κάθε γυναίκα που τρέχει ή γυμνάζεται και φροντίζει τον εαυτό της. Για να είσαι λοιπόν, έτοιμη να λάμψεις σε αυτόν τον ρόλο, με την εγγραφή σου στα sessions μπορείς να απολαύσεις 20% έκπτωση στη συλλογή adidas Running & Training σε επιλεγμένα adidas stores.

adidas yoga6

Πάθος, αφοσίωση και θετική ενέργεια σε συνδυασμό με αίσθηση ευεξίας και γαλήνης, σε ένα απόγευμα που τα έχει όλα. Διότι, το RUN & YOGA EXPERIENCE αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες αναζωογόνησης, εκτόνωσης, αλλά και χαλάρωσης.

Μην ξεχνάς όμως, πως τα προπονητικά προγράμματα του RUN & YOGA EXPERIENCE δεν θα έμοιαζαν ολοκληρωμένα εάν δεν υπήρχαν οι φυσικοί χυμοί VERVE αλλά και οι μπάρες δημητριακών NESTLE FITNESS να τα συνοδεύσουν, ενισχύοντας τη φιλοσοφία του υγιεινού lifestyle που πρεσβεύουν οι adidas Women όλου του κόσμου!

adidas yoga7

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και δήλωσε δωρεάν τη συμμετοχή σου στο πρόγραμμα του RUN & YOGA EXPERIENCE στο www.adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app, ενώ για να συμμετέχεις στο EASY RUN & STRETCH μπορείς να κλείσεις την θέση σου τώρα πατώντας εδώ, ενώ για το SANTOSA YOGΑ μπορείς να πατήσεις εδώ.