Με αυτά τα wellness trends θα γίνεις φέτος η πιο natural εκδοχή του εαυτού σου!

Με αυτά τα wellness trends θα γίνεις φέτος η πιο natural εκδοχή του εαυτού σου!

Το Φθινόπωρο αποτελεί αναμφίβολα την καλύτερη εποχή για να θέσεις τους νέους σου στόχους και ο Σεπτέμβρης είναι σίγουρα ένας μήνας που ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα.

Τι πρέπει, όμως, να προσέξεις στην αρχή αυτής της σεζόν; Ποιοι πρέπει να είναι άραγε οι στόχοι στους οποίους αξίζει να στρέψεις όλη σου την προσοχή; Ο βασικός στόχος που θέσαμε εμείς στο ξεκίνημα της νέας σεζόν ήταν το να γίνουμε οι πιο… natural και fit εκδοχές των εαυτών μας. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάστηκε απλώς να κάνουμε ορισμένες αλλαγές στο lifestyle μας, ξεκινώντας με το να ακολουθήσουμε τρία κορυφαία wellness tips της χρονιάς!

Αν θέλεις, λοιπόν, να μάθεις και εσύ πώς να φροντίζεις ουσιαστικά τον εαυτό σου και να νιώθεις κάθε μέρα ευεξία, τότε σίγουρα αξίζει να τα υιοθετήσεις! Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μία νέα, πιο natural αρχή και θα στο αποδείξουμε!

Δώσε βάση στο νερό που πίνεις

Ξέρεις πως αν θέλεις να παραμείνεις υγιής και να διατηρήσεις την επιδερμίδα σου λαμπερή και φρέσκια για πολλά ακόμη χρόνια, τότε είναι σημαντικό να πίνεις πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας! Το νερό καταπολεμά τις ρυτίδες και τις γραμμές στο πρόσωπο σου, σε βοηθά να συγκεντρώνεσαι καλύτερα, καθαρίζει το πεπτικό σου σύστημα και μεταξύ άλλων, συμβάλλει στην ενίσχυση των αθλητικών σου αποδόσεων. Είναι, λοιπόν, σημαντικό να μην ξεχνάς να πίνεις το νερό σου, ακόμη και όταν αισθάνεσαι ότι δεν διψάς.

Πόσο σίγουρη είσαι, όμως, ότι το νερό που πίνεις είναι καλό; Πώς μπορείς να γνωρίζεις ότι θα λαμβάνεις μόνο τα καλύτερα συστατικά για τον οργανισμό σου; Αυτή ακριβώς είναι η στιγμή για να μάθεις τα πάντα για τη νέα τάση που κάνει θραύση σε ό,τι έχει να κάνει με το νερό και «ακούει» στο όνομα Brita Fill & Go Active.

Η τάση αυτή επιτάσσει να παραμένεις ενυδατωμένη από το πρωί μέχρι το βράδυ, πίνοντας φρέσκο, καθαρό και φιλτραρισμένο νερό! Ναι, αν δεν το γνώριζες μάθε ότι είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά ένα σούπερ βολικό και… squeezable επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι. Το φίλτρο του παρασκευάζεται από φυσικά υλικά, όπως ο φλοιός της καρύδας!

karydaaaa

Το συγκεκριμένο προϊόν σου προσφέρει φιλτραρισμένο νερό, απαλλαγμένο από χλώριο, βαρέα μέταλλα και αιωρούμενα σωματίδια, με κάθε γουλιά, ενώ κυκλοφορεί και σε έναν sport σχεδιασμό με trendy χρώματα. Θα το έχεις μαζί σου παντού (στο γυμναστήριο, το γραφείο και τη βόλτα) και θα σε κάνει να θέλεις να πίνεις κάθε μέρα, όλη μέρα! Αν δεν έχεις φιλτραρισμένο νερό στο σπίτι… θα το έχεις στον δρόμο!

Αποσυνδέσου από τα social media

Μπορεί να ζεις στην εποχή των social media, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είσαι «κολλημένη» με αυτά! Αν θέλεις να αποκτήσεις μια πιο ποιοτική καθημερινότητα, προσπάθησε να περιορίσεις το χρόνο που περνάς πάνω από την οθόνη του υπολογιστή ή του smartphone σου. Αντί να περνάς τον χρόνο σου παρακολουθώντας τι κάνουν οι διαδικτυακοί σου φίλοι, προτίμησε να βγεις εκτός σπιτιού για να κάνεις ένα περίπατο ή μια βόλτα με το ποδήλατό σου. Η πραγματική ζωή βρίσκεται εκεί έξω!

ekswww

Βάλε περισσότερο πράσινο στη ζωή σου

Αν είσαι fan του Instagram, τότε σίγουρα έχεις παρατηρήσει ότι φέτος, κάτι «παίζει» με τα φυτά. Το 2019, λοιπόν, η ζωή σου θα γίνει ακόμη πιο πράσινη διότι η μόδα όσον αφορά στη διακόσμηση επιτάσσει να γεμίσεις το σπίτι ή το μπαλκόνι σου με φυτά. Ένα παχύφυτο, μια σανσεβιέρια, ένας ευκάλυπτος και μια καλαθέα θα ομορφύνουν και παράλληλα θα καθαρίσουν τον χώρο σου αφού θα απομακρύνουν τις τοξίνες από τον αέρα. Με λίγα λόγια, θα σε βοηθούν να ζεις μία μικρή wellness εμπειρία κάθε μέρα!

kathemera

Περιόρισε το πλαστικό και προστάτεψε το περιβάλλον

Τελευταία και βασική συμβουλή για να γίνεις φέτος η πιο fit και natural γυναίκα που ονειρεύεσαι: Προσπάθησε να περιορίσεις το πλαστικό από τη ζωή σου! Μην χρησιμοποιείς συνεχώς πλαστικά καλαμάκια και ποτήρια και πες «ναι» σε πιο οικολογικές επιλογές. Για παράδειγμα, ένα μπουκάλι όπως το Brita Fill & Go Active θα σε βοηθήσει να περιορίσεις το ανθρακικό σου αποτύπωμα αλλά και να κάνεις οικονομία! Με λίγα λόγια, είναι μια καλή λύση για το περιβάλλον, τον οργανισμό και την τσέπη σου! Διότι με το συγκεκριμένο μπουκάλι, θα καταφέρεις να μειώσεις την κατανάλωση πλαστικών μπουκαλιών -χρησιμοποιώντας μάλιστα ένα προϊόν το οποίο περιέχει συστατικά που ανακυκλώνονται και έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον- και παράλληλα θα κάνεις οικονομία καταναλώνοντας νερό από τη βρύση σου και μάλιστα, φιλτραρισμένο -δηλαδή χωρίς χλώριο και ανεπιθύμητα στοιχεία που επηρεάζουν τη γεύση του και δεν ωφελούν τον οργανισμό σου!

organismo

Ακόμη και αν «τρέχεις» από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμη και αν έχεις το πιο τρελό πρόγραμμα, ξέρεις καλά ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να μην πετύχεις φέτος τους στόχους σου! Πίστεψε στον εαυτό σου και κάνε τις απαραίτητες αλλαγές για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου και να βγάλεις στην επιφάνεια την πιο λαμπερή πλευρά του εαυτού σου! Τα πάντα είναι στο χέρι σου!