Ποιος είπε πως δεν μπορείς να κάνεις γυμναστική στο κρεβάτι; 6 ασκήσεις που θα σε κάνουν να ιδρώσεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ποιος είπε πως δεν μπορείς να κάνεις γυμναστική στο κρεβάτι; 6 ασκήσεις που θα σε κάνουν να ιδρώσεις

6 εύκολες ασκήσεις που θα θες να κάνεις κάθε μέρα

Κι ενώ είσαι fan της γυμναστικής –γιατί πως θα αποκτήσεις το σώμα που θες χωρίς να πηγαίνεις γυμναστήριο- υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν θέλεις με τίποτα να σηκωθείς από το κρεβάτι όχι για γυμναστική, ούτε για να πας μέχρι το σούπερ μάρκετ. Και προφανώς δεν εννοούμε τις ημέρες που έχεις να πας για δουλειά.

Τι γίνεται λοιπόν τις ημέρες αυτές που βαριέσαι να σηκωθείς και να κάνεις το οτιδήποτε, αλλά κάπου στο βάθος νιώθεις την ανάγκη να γυμναστείς; Ακριβώς αυτό που σκέφτηκες, γυμναστική στο κρεβάτι. Ναι φυσικά και μπορείς, και φυσικά είναι εύκολο να το κάνεις.

Υπάρχουν 6 πολύ απλές και εύκολες ασκήσεις μεν, πολύ αποτελεσματικές δε, αφού θα σε κάνουν να ιδρώσεις και να νιώσεις τους μυς σου να δουλεύουν. Κι επειδή σημασία έχουν και οι επαναλήψεις σε κάθε άσκηση, πρέπει να παρακολουθήσεις προσεκτικά το βίντεο και να κάνεις τις ασκήσεις όπως ακριβώς σου αναφέρει το βίντεο.

Αν δεν θες να βάλεις το κολάν σου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού τις ασκήσεις μπορείς να τις κάνεις φορώντας ακόμη κι ένα σορτσάκι ή και την πιτζάμα σου. Και προφανώς τα παπούτσια είναι εντελώς περιττά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί και αντέγραψε τις ασκήσεις.


https://www.instagram.com/p/BfefjSoFWvz