Τρεις ασκήσεις από τον προπονητή της Adele που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα

Τρεις ασκήσεις από τον προπονητή της Adele που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα

Μπες σε πρόγραμμα με τον Harley 

Δεν είναι ψέμα! Η Adele έχει καταφέρει να χάσει τουλάχιστον 45 κιλά και ο μάγος πίσω από αυτά, είναι και ο προπονητής της Harley Pasternak.

Διάσημος εδώ και χρόνια, ο Pasternak είναι ο προπονητής στον οποίο ορκίζονται δεκάδες διάσημες σταρ και αποτελεί τον άμεσο ανταγωνιστή της Tracey Anderson, έτερης αγαπημένης trainer διασημοτήτων.

Κύριο ρόλο στην φιλοσοφία του Harley έχει η βελτίωση της γενικότερης υγείας του ατόμο το οποίο προπονεί και οι προτάσεις που δίνει με το που ξεκινά κάποιος να γυμνάζεται στο πλευρό του είναι:

Τουλάχιστον επτά ώρες ύπνου: Η έλλειψη ύπνου, επηρεάζει τις ορμόνες, την διατροφή, την όρεξη που θα έχεις να γυμναστείς.

12.000 βήματα τη μέρα: Ο Harley θεωρεί πως από τις 168 ώρες που έχει μια εβδομάδα, γυμνάζεσαι τις τέσσερις το πολύ. Οπότε έχεις άλλες 164 ώρες στις οποίες μπορείς να καλύψεις τα ελάχιστα δυνατά βήματα που πρέπει να κάνεις καθημερινά.

Αποσυνδέσου για μια ώρα κάθε μέρα: Από όλα, κινητά, σταθερά, οθόνες, ψηφιακά ρολόγια, τα πάντα. Δες το σαν διαλογισμό του εαυτού σου, σαν αποτοξίνωση, σαν τρόπο να ξεφύγεις από το στρες.

Τρώγε ισορροπημένα και πίνε μπόλικο νερό: Ούτε εξτρίμ δίαιτες, ούτε λιμοκονία. Ο ειδικός ξέρει πως αν γυμνάζεσαι, θα μπορείς να τρως και να καις παραπάνω θερμίδες.

Ακολούθησε τις 3 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις καθημερινά: