Τι είναι το 75 challenge για να αδυνατίσεις που έγινε viral στο Tik Tok

Πατούλια Κατερίνα
Τι είναι το 75 challenge για να αδυνατίσεις που έγινε viral στο Tik Tok

Μήπως αξίζει να δοκιμάσεις το 75 challenge; 

Στο καιρό της καραντίνας, οι μόδες και τα challenges ειδικά στο Tik Tok δίνουν και παίρνουν. Μετά τα pancake cereals, το 75 challenge υπόσχεται να μεταμορφώσει το σώμα σου, ακολουθώντας απλά πέντε βασικούς κανόνες.
Εμπνευστής του challenge ο Andy Frisella που έχει και την δική του εταιρία συμπληρωμάτων διατροφής και που είναι ομιλητής και influencer θετικής σκέψης.

Χιλιάδες άνθρωποι αποφάσισαν να ακολουθήσουν αυτούς τους κανόνες που διαρκούν 75 ημέρες και οι περισσότεροι ορκίζονται πως τα κατάφεραν.

Βήμα πρώτο: Ακολουθείς μια δίαιτα, όποια ταιριάζει στα δεδομένα σου και ο Andy προτείνει να έχεις έναν ειδικό στη διατροφή στο πλευρό σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μην πιείς σταγόνα αλκοόλ και να μην κάνεις ούτε ένα cheat meal.
Κάνονας δεύτερος: Θα πρέπει να πίνεις 4,5 λίτρα νερό καθημερινά
Κανόνας τρίτος: Πρέπει να κάνεις δύο 45λεπτες προπονήσεις την ημέρα και η μία να είναι σε εξωτερικό χώρο.
Κανόνας τέταρτος: Πρέπει να διαβάζεις 10 σελίδες βιβλίου που να μην είναι μυθιστόρημα αλλά περισσότερο οδηγός καλής ζωής καθημερινά.
Κανόνας πέμπτος: Πρέπει να βγάζεις φωτογραφίες καθημερινά για να δεις στο τέλος την μεταμόρφωσή σου.





Παρά τις εν μέρει αντιρρήσεις ειδικά στην ποσότητα νερού, το να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή, να γυμνάζεσαι και να διαβάζεις, δεν είναι κανόνες άπιαστοι και σίγουρα μόνο καλό μπορούν να σου κάνουν!