Οι ασκήσεις για μπράτσα σμιλεμένα της Halle Berry (video)

Πατούλια Κατερίνα
Οι ασκήσεις για μπράτσα σμιλεμένα της Halle Berry (video)

Ένα λάστιχο αντιστάσεων και μπόλικο κέφι

Στα 54 χρόνια της, η Halle Berry έχει καταφέρει να διαθέτει το σώμα εικοσάχρονης, να γίνει fitness σύμβολο και τα προγράμμα ασκήσεων που έχει δημοσιεύσει να γίνονται viral.

Η Halle, παρέα με τον προπονητή της Peter Lee Thomas προπονούνται καθημερινά και καταγράφουν τις προπονήσεις τους στο Instagram για να μπορούν οι fans της ηθοποιού να τις πραγματοποιούν και οι ίδιοι από τη σιγουριά του σπιτιού τους.

«Νιώθω και δείχνω νεότερη από ποτέ, επειδή δουλεύω σκληρά και επειδή θέλω να είμαι εκεί για τα παιδιά μου. Θέλω να είμαι εκεί και για τα εγγόνια μου, για να τα δω να γεννιούνται και να μεγαλώνουν», είχε πει πριν λίγο καιρό η Halle για να εξηγήσει πώς ακριβώς έγινε αυτό το κλικ μέσα της για να θελήσει να γίνει fitness σύμβολο.

Στο εν λόγω πρόγραμμα, θα χρειαστείς μόνο ένα μικρό κυκλικό λάστιχο αντίστασης και θα μπορέσεις να γυμνάσεις τόσο τα χέρια, όσο και τα πόδια και τους γλουτούς. Θυμήσου, να έχεις σφιχτή την κοιλιά και τους γλουτούς όσο εκτελείς τις ασκήσεις για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.