#TabletopChallenge: Το fitness challenge του Τικ Τοκ που δοκιμάζουν ζευγάρια

#TabletopChallenge: Το fitness challenge του Τικ Τοκ που δοκιμάζουν ζευγάρια

Aκόμα μια καραντίνα, ακόμα μια δοκιμασία

Aκόμα ένα lockdown, ακόμα μία δοκιμασία στο Tik Tok. Θυμάσαι στην πρώτη καραντίνα του Μαρτίου που το challenge koala ανάμεσα σε ζευγάρια έγινε viral;

Αυτή τη φορά, τα ζευγάρια ή οι κολλητοί φίλοι ουσιαστικά δημιουργούν ένα τραπέζι ισορροπίας, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του κορμού τους και σηκώνοντας ο ένας τον άλλο.

Η Lauren Williams από το Health εξηγεί πως όπως και σε όλα τα challenges, έτσι και σε αυτό, απαιτείται προετοιμασία και άριστη φυσική κατάσταση. Αν δεν έχεις γυμναστεί τελευταία και επιχειρήσεις, απλά για να σκοτώσεις την ώρα σου, να σηκώσεις την κολλητή ή το αγόρι σου, είναι πιθανό πως θα τραυματιστείς.



Από άποψη ασφάλειας, η ειδικός θεωρεί πως με την κατάλληλη φυσική κατάσταση, είναι μια ασφαλής δοκιμασία για να την επιχειρήσεις.

Αρχικά, πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα είναι εκείνος που θα στηρίξει τον άλλο ενώ έπειτα, αν είστε στο πάτωμα, δεν κινδυνεύετε να χτυπήσετε.

Η ειδικός εξηγεί πως το κλειδί στο table challenge είναι το σημείο ισορροπίας, που πρέπει να έχετε υπόψη. Αυτό θα εξασφαλίσει ακόμα και σε ζευγάρια με διαφορετικό ύψος και βάρος να τα καταφέρουν. Το βασικό σημείο; Γυμνασμένοι κοιλιακοί από τον ένα, γυμνασμένα πόδια από τον άλλο και γερός κορμός και για τους δύο.