Πώς να αποκτήσετε το γυμνασμένο σώμα της Victoria Beckham

Πώς να αποκτήσετε το γυμνασμένο σώμα της Victoria Beckham

Δείτε τι ασκήσεις κάνει

Η Victoria Beckham διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της διεθνής show biz, ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλά μοντέλα και το οποίο διατηρεί κάνοντας πολύ γυμναστική.

Η 39χρονη σχεδιάστρια μόδας παρακολουθεί μαθήματα Stott Pilates και μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε ο εξοπλισμός θυμίζει λίγο «συσκευή βασανιστηρίων » . Κατά τη διάρκεια της γυμναστικής κρέμεσαι από ένα τραπέζι και γενικώς κάνεις το σταυρό σου .
Γνώστης καλά το αντικειμένου δήλωσε στη Daily Mail: « Μοιάζει λίγο σαν μια μεσαιωνική συσκευή βασανιστηρίων , αλλά είναι απολύτως ο καλύτερος τρόπος για να γυμνάσεις ουσιαστικά όλους τους μύες» .

Το νέο είδος Pilates - Stott Pilates- ξεκίνησε στον Καναδά και βοηθά πολύ στο να αναπτύξει κάποιος δύναμη , ευελιξία , αντοχή και σωστή στάση του σώματος . όπως λέγεται αυτή η γυμναστική τώρα είναι η νέα μανία των Beckhams με τη Victoria να την απολαμβάνει περισσότερο από το David.
Πάρτε μια μικρή ιδέα από τις ασκήσεις στη gallery και προσοχή μην τολμήσετε να τις αντιγράψετε χωρίς την παρουσία κάποιου ειδικού.

Διαβάστε επίσης:

Αγαπήστε τις καμπύλες σας όπως έκαναν 4 κορυφαίες γυναίκες στον κόσμο