Είδαμε τους γλουτούς της Eva Longoria και μην ξαναπείς ότι δεν μπορείς να «χτίσεις» σώμα στα 47

Πατούλια Κατερίνα
Είδαμε τους γλουτούς της Eva Longoria και μην ξαναπείς ότι δεν μπορείς να «χτίσεις» σώμα στα 47

Η Eva Longoria μπορεί να σε πείσει να γυμναστείς, με εικόνες και με πράξεις. 

H Eva Longoria είναι πιο δυνατή από ποτέ και έχει ένα σώμα που ο 20χρονος εαυτός της θα ζήλευε. Η Longoria πόζαρε για μια ακόμα φορά με τον γιο της, στις διακοπές που συνεχίζει να κάνει και το μπικίνι της κατάφερε να μας κάνει να δούμε αυτό που όλον τον χειμώνα χτίζει η Eva: τους γυμνασμένους γλουτούς της σε όλο τους το μεγαλείο.

Βάρη και καρδιαγγειακή προπόνηση

Και δεν μας προκαλεί εντύπωση, το σώμα αυτό, μιας και οι 8,8 εκατομμύρια followers της Longoria βλέπουν τον αγώνα που δίνει με την trainer Julia Brown στο πλευρό της. Η Longoria πραγματοποιεί έναν συνδυασμό από βάρη παρέα με καρδιαγγειακή προπόνηση ενώ αγαπημένη της είναι η προπόνηση πάνω στο τραμπολίνο.

Έχει δίκιο η Longoria; Ω ναι!

Μια μελέτη από το Αμερικανικό Συμβούλιο Άσκησης (ACE) διαπίστωσε ότι μια ρουτίνα προπόνησης τραμπολίνο 20 λεπτών καίει τόσες θερμίδες, όσο το να τρέξεις 10 km για το ίδιο χρονικό διάστημα.Το τραμπολίνο είναι μια έντονη αερόβια προπόνηση, πράγμα που σημαίνει ότι αυξάνει τον ρυθμό με τον οποίο η καρδιά σου αντλεί αίμα και επομένως οξυγόνο γύρω από το σώμα σου.

Όσον αφορά τα βάρη, η Eva δεν φοβάται να σηκώνει κάθε φορά και περισσότερα κιλά κάτω από τη μπάρα ενώ αγαπά και τις άρσεις με kettlebell.

Γενικά η ποικιλία στις προπονήσεις και οι ακόμα πιο σκληροί στόχοι, είναι ο τρόπος που η Longoria έχει βρει για να μην κάνει τη γυμναστική αγγαρεία αλλά όπως έχει τονίσει πολλές φορές προς τους θαυμαστές της, ο καθένας πρέπει να κάνει την προπόνηση που του ταιριάζει και όχι όσα δοκιμάζουν οι celebrities.

Ένα ακόμα στοιχείο που βοηθά την μικροσκοπική Eva, είναι πως η γυμναστική υπήρξε για εκείνη προτεραιότητα από την εφηβεία της ακόμα όταν έφτανε να γυμνάζεται ακόμα και πέντε ώρες την ημέρα!

Όσο για τη διατροφή της, η πάλαι ποτέ νοικοκυρά σε απόγνωση Longoria, έχει μια αγάπη προς τα κρουασάν, τα τάκος, τα πιάτα με κάρυ και τα home made ζυμαρικά. Έξτρα συμπαθεί τρέφει η ηθοποιός για το αλκοόλ και συγκεκριμένα για το κρασί. Αυτό που είναι σημαντικό για την ίδια, είναι να μην ακολουθεί κάποιο πλάνο πολύ αυστηρής διατροφής αλλά να μαγειρεύει η ίδια τα πιάτα που καταναλώνει.

H Εva Longoria κάνει προπόνηση στο τραμπολίνο και καίει θερμίδες (video)

https://www.instagram.com/p/CdV67y6AlnY

Τι ακριβώς τρώει η Eva Longoria;

Πρωινό

Η 46χρονη ηθοποιός λατρεύει τον καφέ οπότε… με μια γεμάτη κούπα ξεκινά την κάθε μέρα της. Όσο για το φαγητό, της αρέσει να τρώει αυγά και φασόλια το πρωί. Περίεργο κι όμως αυτή είναι η αλήθεια!

Η Longoria αγαπά, επίσης, το μεξικάνικο φαγητό και το επιλέγει και στο πρωινό της. Πολλές φορές, λοιπόν, τρώει chilaquiles, που είναι ελαφρώς τηγανισμένες τορτίγες σερβιρισμένες με πράσινη ή κόκκινη σάλτσα, αλλά και huevos rancheros, δηλαδή τηγανητά αυγά που σερβίρονται με ζεστές τορτίγιες καλαμποκιού.

evalongoria_305554231_594438529042210_7257031813970526243_n.jpg

Mεσημεριανό

Η Eva Longoria τρώει το μεσημεριανό της περίπου στις 4 ή 5 το απόγευμα. Μαγειρεύει η ίδια- θεωρεί πολύ θεραπευτική την όλη διαδικασία- και της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα πιάτα. Μία από τις αγαπημένες της συνταγές είναι οι ψιλοκομμένες μπριζόλες, τις οποίες μαγειρεύει με αλάτι και τσίλι και τις συνοδεύει με τορτίγιες και γουακαμόλε.

Ακόμη, της αρέσουν πολύ τα σπιτικά ζυμαρικά, τα οποία φτιάχνει… μόνη της!

Βραδινό

Το βραδινό της Eva Longoria είναι σχετικά ελαφρύ και συνήθως περιλαμβάνει σούπες ή σαλάτες. Τα αγαπημένα της λαχανικά είναι το σπανάκι, το μπρόκολο και τα λαχανάκια Βρυξελλών.

Όσο για τις σούπες; Τρελαίνεται για σούπα γαλοπούλας με πράσινα λαχανικά.