Αποκτήστε εκπληκτικά γυμνασμένα πόδια, με την άσκηση της Kate Hudson (Video + tips)

Δείτε το video και ακολουθήστε τα tips της Kate

Έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά του Hollywood. Είναι πάντα γυμνασμένη και σε κάθε της εμφάνιση μαγεύει τα πλήθη. Ποιες είναι όμως οι fitness συνήθειές της και σε ποια άσκηση οφείλει τα καλογυμνασμένα πόδια της;


Η όμορφη ηθοποιός γυμνάζεται 5-6 φορές την εβδομάδα. Φροντίζει να γυμνάζει κάθε φορά διαφορετικές μυικές ομάδες. Αγαπάει το pilates, τη yoga, τα βάρη, το kick-boxing και το χορό (Nαι! Και το strip-dancing!)


H άσκηση που πίνει νερό στο όνομά της, είναι η ακόλουθη:


1.Aνοίγετε τα πόδια σας στο άνοιγμα της περιφέρειάς σας και κάνετε βαθύ κάθισμα. Προσοχή! Μην περνάνε τα γόνατά σας τα δάχτυλα των ποδιών σας, γιατί έτσι θα τραυματιστείτε. Για να κάνετε σωστά το κάθισμα, σφίξτε κοιλιά και σκεφτείτε ότι πάτε να κάτσετε σε μια καρέκλα που είναι μακριά σας.
2.Μετακινήστε το δεξί σας πόδι προσεχτικά προς τα δεξιά και κάντε πάλι βαθύ κάθισμα. Προσοχή μη χαλάσετε τη στάση του σώματός σας. Το ίδιο κάνετε και από την αριστερή μεριά. Όταν πιάσετε το ρυθμό, εκτελέστε την άσκηση πιο γρήγορα και νιώστε τα πόδια σας να...καίγονται! Τα αποτελέσματα είναι μαγικά. Αν την κάνετε τακτικά και με αρκετές επαναλήψεις θα δείτε τους μύες σας να γραμμώνουν !


Εxtra tips από την Kate:να πίνετε πολύ νερό και να ακολουθείτε αυστηρά το πρόγραμμα των 5 ημερήσιων γευμάτων.

Διαβάστε ακόμα:

Aποκτήστε το κορμί της Cameron Diaz σε... 10 λεπτά!

Πώς θα αποκτήσω τους κοιλιακούς της Jennifer Aniston;

Τέλεια οπίσθια με τις αγαπημένες ασκήσεις της Gwyneth Paltrow