6 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι από τις γυναίκες που δίνουν σημασία στην ουσιαστική αξία της ζωής

Τζένη Ντεμιράι
6 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι από τις γυναίκες που δίνουν σημασία στην ουσιαστική αξία της ζωής

Αν βρίσκεις την ομορφιά σε καθημερινές στιγμές, τότε είσαι μία από αυτές τις γυναίκες!

Παρόλο που ο κόσμος είναι γεμάτος θόρυβο και χάος, υπάρχει μια ήσυχη ομορφιά που προορίζεται για εκείνους που νιώθουν βαθιά τα συναισθήματά τους.

Είναι μια ομορφιά που αν την δεις μπορεί να χρωματίζει κάθε σου εμπειρία με ένταση. Η ζωή δεν είναι απλώς για να περνά με ενέργειες και αποφάσεις- είναι και για να βυθίζεσαι στη ροή των συναισθημάτων, αγκαλιάζοντας κάθε στιγμή με ανοιχτή καρδιά και έντονη αίσθηση της επίγνωσης.

Κάποιοι μπορεί να θεωρούν την ευαισθησία ως αδυναμία, ωστόσο, στην πραγματικότητα, δεν έχουν καταλάβει ότι είναι ένα δώρο που σου επιτρέπει να περιηγείσαι στη ζωή με βάθος και πλούτο που γεμίζει την ψυχή με χαρά.

Το «σύνδρομο του σωτήρα», η «παθητική επιθετικότητα» και άλλα σημάδια συναισθηματικής χειραγώγησης

Αγκαλιάζεις την ευάλωτη πλευρά του εαυτού σου

Αντί να βρίσκεις τρόπους να διώξεις όσο πιο μακριά σου γίνεται όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι ευάλωτη, αγκαλιάζεις κάθε στιγμή που οι ευαισθησίες σου βγαίνουν προς τα έξω.

Βρίσκεις την ομορφιά στην καθημερινότητα

Είτε πρόκειται για τον ήχο της βροχής στο παράθυρό σου είτε για τη ζεστασιά μιας αγκαλιάς, έχεις πάντα τον τρόπο να βρίσκεις την ομορφιά στις πιο απλές στιγμές της ζωής.

Είσαι συμπονετική

Η ενσυναίσθησή σου δεν έχει όρια. Έχεις μια έμφυτη ικανότητα να μπαίνεις στη θέση των άλλων, νιώθοντας τα συναισθήματά τους σαν να ήταν δικά σου.

Είσαι ονειροπόλα

Η φαντασία σου δεν έχει όρια. Βρίσκεις παρηγοριά στα όνειρα και τις φαντασιώσεις, όπου τα συναισθήματά σου μπορούν να περιφέρονται ελεύθερα και απεριόριστα.

Είσαι ανθεκτική και ευπροσάρμοστη

Παρά τις δυσκολίες με τις οποίες έρχεσαι αντιμέτωπη, διαθέτεις μια εσωτερική ανθεκτικότητα που αρνείται να καταρρεύσει. Καταλαβαίνεις ότι οι αντιξοότητες είναι μέσα στη ζωή και δε διστάζεις να τις αντιμετωπίζεις με θάρρος.

Είσαι ανήσυχο πνεύμα

Η περιέργεια τροφοδοτεί την ψυχή σου. Αναζητάς συνεχώς τρόπους να ξεδιαλύνεις τα μυστήρια της ζωής.