Βρήκαμε το βότανο που σε βοηθήσει να αποβάλλεις το στρες

Ερμιόνη Σαρρή
Βρήκαμε το βότανο που σε βοηθήσει να αποβάλλεις το στρες

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής κάνουν συχνά την καθημερινότητά σου ασφυκτική και σε γεμίζουν στρες. Πόσες φορές έχεις αισθανθεί ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς το άγχος σου και πόσο συχνά νιώθεις ότι είσαι εξαντλημένη ή βρίσκεσαι στα όρια της κατάρρευσης; Αν η απάντησή σου είναι «πολλές φορές» ή «πολύ συχνά», τότε μάλλον ήρθε η ώρα να λάβεις δραστικά μέτρα για να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου υγεία και να δώσεις στον οργανισμό σου την «ώθηση» που χρειάζεται για να συνεχίσει.

Η φυσική λύση για τη βελτίωση της ποιότητα ζωής σου

Μην ανησυχείς! Και σε αυτή την περίπτωση η φύση έχει τη λύση για εσένα και η λύση αυτή «ακούει» στο όνομα «Rhodiola» ή αλλιώς… «χρυσή ρίζα».

Πρόκειται για ένα πολυετές ανθοφόρο φυτό που ανήκει στην οικογένεια «Κρασσουλίδες», ένα μοναδικό βότανο με προσαρμοσιογόνο δράση που οι ιδιότητές του έχουν μελετηθεί εκτενώς από την επιστημονική κοινότητα.

Το φυτό που προσαρμόζεται στις ανάγκες του οργανισμού σου!

Τι ακριβώς σημαίνει ότι η Rhodiola είναι ένα βότανο προσαρμοσιογόνο; Ότι πολύ απλά προσαρμόζεται στις ανάγκες του οργανισμού και τον βοηθάει να ανταποκριθεί στο στρες που οφείλεται σε διάφορες αιτίες όπως η κόπωση, και η ψυχολογική πίεση. Παράλληλα, όμως, το συγκεκριμένο φυτό δεν διαταράσσει τις υπόλοιπες φυσιολογικές λειτουργίες, ενώ βοηθάει το σώμα να ξαναβρεί την ισορροπία του.

superf1

Τα σημάδια που «δείχνουν» ότι το άγχος σε έχει καταβάλει

Είναι γεγονός ότι το άγχος και το στρες μπορούν να έχουν καταστροφικά αποτελέσματα για την υγεία μας. Δυστυχώς, όμως, οι περισσότεροι από εμάς δυσκολευόμαστε να τα αντιμετωπίσουμε και δεν δίνουμε την απαιτούμενη σημασία στα ανησυχητικά τους σημάδια. Ποια είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι το άγχος σε έχει καταβάλει; Ας δούμε τα βασικά:

1. Έχεις πολλές εναλλαγές στη διάθεσή σου

2. Δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς

3. Υποφέρεις συχνά από πονοκεφάλους

4. Νιώθεις πολύ συχνά μυϊκούς πόνους

5. Αισθάνεσαι συνεχώς κουρασμένη

6. Κάνεις προβληματικό ύπνο

7. Έχεις προβλήματα με την πέψη

Βάλε στην καθημερινότητά σου τη Rhodiola και προστατεύσου από το άγχος

Αν υποφέρεις από τα παραπάνω συμπτώματα και θέλεις να διώξεις το άγχος με φυσικό τρόπο, μπορείς να αρχίσεις γιόγκα, να ξεκινήσεις το τρέξιμο και να πάρεις το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Χρυσή Ρίζα Rhodiola της Superfoods, το οποίο μπορεί να έχει πολλά ευεργετικά αποτελέσματα για τον οργανισμό σου. Πράγματι, η Rhodiola μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη σε περιόδους έντονου σωματικού και νοητικού στρες, καθώς και όταν υπάρχει αίσθημα κόπωσης, άγχος, πονοκέφαλος, εξάντληση.

Καλύτερη μνήμη και αποδόσεις

Παράλληλα, η Rhodiola θα βοηθήσει τη μνήμη και τη συγκέντρωσή σου. Ναι, η βιολογική δράση της Rhodiola είναι διττή: Αφενός μεν βελτιώνει την αντίδραση του οργανισμού στο στρες, αφετέρου δε έχει αντιοξειδωτική δράση έναντι των ελευθέρων ριζών, όπως αυτές που παράγονται από το στρες. Έτσι, το βότανο αυτό θα σε βοηθήσει στη διαχείριση του άγχους και την ίδια ώρα θα βελτιώσει τη συγκέντρωση, προάγοντας την ευεξία και την τόνωση του σώματος.

superf3
superf2

Είναι και φυσικό διεγερτικό!

Και τα καλά της Rhodiola δεν σταματούν εδώ! Το βότανο αυτό είναι πραγματικά… «hot» αφού, μεταξύ άλλων, το ρίζωμα του είναι γνωστό ως διεγερτικό για αιώνες και σύγχρονες έρευνες επιβεβαίωσαν την θετική επίδραση του βοτάνου στην ευεξία του οργανισμού, η οποία είναι σημαντική για τη σεξουαλική ζωή. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πολύ απλά το φυτό αυτό βοηθά στην αύξηση της λίμπιντο!

Για μην σε «τρώει» άλλο το στρες και να δεις τις αποδόσεις σου να «απογειώνονται» δοκίμασε τη Rhodiola της SUPERFOODS και κάνε την καθημερινότητά σου πιο όμορφη!