Καρκίνος παχέος εντέρου: Ποια γαλακτοκομικά μειώνουν τον κίνδυνο

Τον ρόλο των γαλακτοκομικών προϊόντων στην εκδήλωση του καρκίνου του παχέος εντέρου (ορθοκολικός καρκίνος) ανέλυσαν ερευνητές από τις ΗΠΑ.

Όπως οι ίδιοι αναφέρουν, τα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα έχουν υποδείξει πως όσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση γαλακτοκομικών τόσο μικρότερος φαίνεται να είναι ο κίνδυνος εμφάνισης της συγκεκριμένης μορφής καρκίνου, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε εξεταστεί αν διαφέρει η επίδραση των γαλακτοκομικών ανάλογα με την περιεκτικότητά τους σε λιπαρά ή τον βαθμό ζύμωσης που έχουν υποστεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies