Οι πιο νόστιμες γιορτινές συνταγές από τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Cool Artisan!

Οι πιο νόστιμες γιορτινές συνταγές από τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Cool Artisan!

Αγάπη, θαλπωρή, οικογένεια, φίλοι, δώρα και γεύσεις, υπέροχες και αγαπημένες γεύσεις! Όλα αυτά είναι που κάνουν τις γιορτές όμορφες γι’ αυτό και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εγώ θα προσπαθήσω να περάσω όσο καλύτερα μπορώ συντροφιά με τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

Nα μοιράζεσαι εορταστικές γεύσεις με τους αγαπημένους σου #ΑξίαΑνεκτίμητη

Επειδή, όμως, το να μοιραζόμαστε εορταστικές γεύσεις με τους ανθρώπους μας είναι #ΑξίαΑνεκτίμητη, βασικό μου μέλημα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά είναι το γιορτινό τραπέζι, που μας φέρνει όλους πιο κοντά και φυσικά τα νόστιμα εδέσματα που γλυκαίνουν ακόμη πιο πολύ τις όμορφες αυτές ημέρες.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές δεν έχουμε τον χρόνο να ετοιμάσουμε και να κάνουμε όλα όσα θέλουμε και καταλήγουμε να τρέχουμε αγχωμένοι, έως και το τελευταίο λεπτό!

Εύκολες και γρήγορες συνταγές, όπως οι ανέπαφες συναλλαγές με Mastercard

Eιδικά αυτές τις ημέρες που είμαστε πολύ απασχολημένοι και κάθε λεπτό που κερδίζουμε έχει αξία, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κάποιον στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει. Εγώ βρήκα την πολύτιμη βοήθεια που έψαχνα στη Mastercard η οποία φέτος τις γιορτές με βοήθησε να μάθω και μια υπέροχη, χριστουγεννιάτικη συνταγή, φέρνοντας κοντά δύο φίλους, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Cool Artisan- Γαβριήλ Νικολαϊδη που ετοίμασαν αγαπημένες γεύσεις.

mc bares

Κάντε τις πιο γλυκές γιορτές με χριστουγεννιάτικες μπάρες δημητριακών

Ποια ήταν η συνταγή που με ενθουσίασε; Οι μπάρες δημητριακών με κρανμπέρι και καρύδια και με επικάλυψη λευκής σοκολάτας οι οποίες αποτελούν το καλύτερο, χριστουγεννιάτικο πρωινό! Οι δύο φίλοι μοιράστηκαν εύκολες και γρήγορες συνταγές, όσο γρήγορες κι απλές είναι οι ανέπαφες συναλλαγές με Mastercard. Ακολουθήστε βήμα-βήμα τη συνταγή που θα δείτε στο βίντεο και φτιάξτε κι εσείς τις πιο νόστιμες μπάρες.

Βρείτε εύκολα τα πιο όμορφα δώρα και κερδίστε 30 ευρώ

Και επειδή, όπως είπαμε, ο χρόνος είναι περιορισμένος και πραγματικά πολύτιμος, εγώ αυτές τις γιορτές θα ακολουθήσω το παράδειγμα της Δέσποινας και του Γαβριήλ για να μην ταλαιπωρηθώ και κυρίως, για να μην ξοδέψω περισσότερα χρήματα απ’ όσα μπορώ για να πάρω τα δώρα των αγαπημένων μου.

Μάλιστα, μέχρι τις 05 Ιανουαρίου όσοι κάνουν τις αγορές τους στα καταστήματα Κωτσόβολος με κάρτα Mastercard έχουν την ευκαιρία να είναι ανάμεσα στους 6.000 τυχερούς που θα κερδίσουν από μια δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ για τις επόμενες αγορές τους.

Να ζεις κάθε στιγμή των εορτών με τους αγαπημένους σου #Αξία Ανεκτίμητη









Δείτε όλα τα video εδώ: https://www.facebook.com/MastercardGreece

Follow Mastercard: https://www.instagram.com/mastercardgr