«Challengers»: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν δεις τη νέα ταινία με τη Zendaya

Τζένη Ντεμιράι
«Challengers»: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν δεις τη νέα ταινία με τη Zendaya
© 2024 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved.

Η Zendaya προπονήθηκε με τον πρώην τενίστα Brad Gilbert επί τρεις μήνες για να προετοιμαστεί καλύτερα για τον ρόλο της Tashi, την οποία υποδύεται στην ταινία «Challengers».

Την Πέμπτη 25 Απριλίου πρόκειται να κυκλοφορήσει στην ελληνικές αίθουσες η ταινία «Challengers» στην οποία πρωταγωνιστεί η Zendaya και έχει ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ποια η υπόθεση της ταινίας «Challengers»

Στην ταινία «Challengers» η Zendaya μπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Η υπόθεση μας ταξιδεύει σε δύο χρόνους. Την περίοδο που δύο φίλοι (Josh O'Connor και Mike Faist) αρχίζουν να φλερτάρουν με την Tashi (Zendaya), η οποία είναι μία πετυχημένη αθλήτρια τένις. Μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, η Tashi αναγκάζεται να εγκαταλείψει την καριέρα της και να αναζητήσει μία νέα απασχόληση. Καθώς, όμως, οι γνώσεις της περιορίζονται στο συγκεκριμένο άθλημα, αποφασίζει να γίνει προπονήτρια του Art (Mike Faist), ο οποίος στη συνέχεια γίνεται σύζυγός της.

Στη συνέχεια, η ιστορία φαίνεται ότι θα μας μεταφέρει χρόνια μετά. Όταν ο Art βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα σερί ηττών και η Tashi ψάχνει τρόπους να τον ταρακουνήσει. Για να το καταφέρει, αποφασίζει να τον βάλει να παίξει σε μια διοργάνωση " Challenger" - στο χαμηλότερο επίπεδο επαγγελματικού τουρνουά - όπου θα βρεθεί απέναντι από τον πρώην καλύτερο φίλο του και πρώην της Tashi.

Ο Josh O'Connor είναι ένα ανερχόμενο ταλέντο

H Zendaya καλείται να παίξει με τους Josh O'Connor και Mike Faist. Ο O'Connor, ο οποίος παίζει τον ρόλο του πρώην φίλου της Tashi, είναι ένα από τα πιο hot νεαρά ανερχόμενα ταλέντα της εποχής. Μετά τον ρόλο του ως πρίγκιπας Κάρολος στην τρίτη και τέταρτη σεζόν του The Crown, πρωταγωνίστησε στην ταινία «The Chimaera», που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1980, στην οποία είναι ένας νεαρός Βρετανός αρχαιολόγος που εμπλέκεται σe παράνομο εμπόριο αρχαιοτήτων.

https://www.instagram.com/p/CnSL6CpK5VC/

Τα κοστούμια από τον Jonathan Anderson

Στο ρόλο του costume designer είναι ο Jonathan Anderson, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος σε ανάρτηση στο Instagram τον περασμένο Μάρτιο. Αυτό πρόκειται να είναι το ντεμπούτο του Βρετανού σχεδιαστή ως ενδυματολόγος σε ταινία, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με τον Josh O'Connor, ο οποίος έχει υπάρξει πολλές φορές το πρόσωπο της Loewe.

https://www.instagram.com/p/C53Vbxqtczs/

Η Zendaya προπονήθηκε με τον πρώην αστέρα του τένις Brad Gilbert

Η Zendaya προπονήθηκε με τον πρώην τενίστα Brad Gilbert επί τρεις μήνες για να προετοιμαστεί καλύτερα για τον ρόλο της. «Είναι υπέροχη», δήλωσε ο Guadagnino στο Variety. «Επεξεργαστήκαμε την ταινία έτσι ώστε σχεδόν να μην χρησιμοποιήσουμε κανέναν κομπάρσο. Είναι τόσο καλή». Και οι τρεις πρωταγωνιστές, πρόσθεσε ο σκηνοθέτης, «δούλεψαν πολύ σκληρά για τρεις μήνες, τεχνικά και αθλητικά».