«Δηλαδή στο Survivor έχουν κάνει όλες ριζική; Καμία δεν ξυρίζει τα πόδια της;»

Διονυσία Καλαποθαράκου
«Δηλαδή στο Survivor έχουν κάνει όλες ριζική; Καμία δεν ξυρίζει τα πόδια της;»

... και άλλες 4 απορίες «επιβίωσης» που μας γεννήθηκαν βλέποντας το reality.

maxresdefault copy
maxresdefault 1

Απολαυστικότατο το Survivor. Kαι δεν το λέω μόνο εγώ, αν κρίνω από τα 60% τηλεθέασης που κάνει το λένε πολλοί ακόμα μαζί μου. Και εκπαιδευτικό. Μαθαίνεις σε πόσα χρόνια ένα σαλιγκάρι θα έκανε τον γύρω του κόσμου, τι νούμερο παπούτσι φοράει η Paris Hilton, πόση ώρα μπορεί να κρατήσει την αναπνοή του ένα δελφίνι και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Επίσης πορώνεσαι με τα αγωνίσματα. Θες να δεις αν κάποια στιγμή ο Κοκκινάκης θα αρχίσει να τρέχει και θα αφήσει το νωχελικό βάδην του. Αν ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα χάσει κάποιο παιχνίδι, αν ο Τσανκ θα σταματήσει να παίρνει την ατομική ασυλία και θα τον ψηφίσει κάποιος για αποχώριση. Αλλά και «οικογενειακό» συνάμα, σου δημιουργεί μία οικειότητα. Και δεν είναι από αυτές τις οικογένειες που πρεσβεύουν «τά εν οίκω μή εν δήμω», αλλά από τις «άλλες» τις παραδοσιακές που κάνουν το σούσουρο στην γειτονιά. Από αυτές που σε βάζουν στον πειρασμό να διαλέξεις κλίκα .... Ε συγνώμη παρέα εννοούσα, να συμπαθήσεις πραγματικά τον Σπαλιάρα, να ψηφίσεις για να μείνει για τρίτη φορά η Ελισάβετ στο παιχνίδι. Και όπως κάθε «σπίτι» που σου ανοίγει την πόρτα του και σε βάζει μέσα , έτσι και το Survivor σε γεμίζει χαρά για την «φιλοξενία» και απορίες που αν δεν απαντηθούν άμεσα θα στοιχειώσουν την ίδια σου την ύπαρξη. Απορίες γυναικείες, ανθρώπινες, ειλικρινείς, σαν αυτές που είχε η Φωτεινή Τσιτσιγκού όταν μάλωνε με την Άσπα Τσίνα στο Fame Story. Αυτές πάμε να θέσουμε παρακάτω, δεν θα πω να απαντήσουμε γιατί ας είμαστε ρεαλιστές... δεν έχουμε ιδέα! Αλλά πρέπει κάποιος να τις θέσει γιατί καίνε και πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να μάθουμε την αλήθεια... πού είναι το κράτος; Πού είναι οι αρμόδιοι φορείς;

Aυτές οι δόλιες οι κοπέλες δεν ξυρίζουν τα πόδια τους;
Αν πάρουμε σαν δεδομένο την πρώτη συνέντευξη που έδωσε η Μαριάννα Καλλέργη μετά την αποχώρησή τους, όχι μόνο τα ξυρίζουν αλλά γίνεται και μάχη για το ποια θα προστατέψει καλύτερα το ξυραφάκι της. Να, παραδείγματος χάριν, η ίδια έχασε το δικό της μέσα από την τσάντα της και υποπτεύεται τον Λάμπρο Χούτο. Το ανησυχητικό είναι πως δεν είναι ο μόνος που μπορεί να της το έχει κλέψει. Ο Σπαλιάρας και ο Αγγελόπουλος είναι επίφοβοι να έχουν υποπέσει στο αμάρτημα της κλοπής, απουσία δασύτριχου στέρνου. Τον Κοκκινάκη δεν τον βάζουμε στη λίστα των υπόπτων. Με τόσο λείο, άτριχο μηρό είναι εμφανές ότι έχει κάνει ΙPL πριν μπει.
Υπάρχει τουαλέτα στο νησί;
Kαι να υπάρχει μπορούν να την χρησιμοποιούν οι παίχτες ή «ο παράδεισος δεν φτιάχτηκε για εμάς» που έλεγε και ο Χατζηγιάννης με την Ολυμπίου; Η απάντηση είναι μία: όχι σε όλα. Το μόνο που υπάρχει στο νησί είναι χώμα, πόες, άμμος και ό,τι άλλο θα χρησιμοποιούσε μία γάτα για να κάνει την ανάγκη της. Ίσως και κάποιο φτυάρι αλλά αυτό ακόμα ερευνάτε.
Τις δύσκολες μέρες του μήνα τι κάνουν οι κοπέλες;
Toν σταυρό τους (αν πιστεύουν στον θεό) για να μην πονάνε. Η Ορθούλα Παπαδάκου είχε δηλώσει πως της είχε κοπεί η περίοδος από τις κακουχίες όσο συμμετείχε στο πρώτο Survivor. H αλήθεια είναι πως η παραγωγή τους παρέχει σερβιέτες, ταμπόν και όλα τα συναφή αλλά μέχρι εκεί. «Αλλάζουν» στην φύση, πλένονται στη φύση, πονάνε στη φύση. Οι μέρες που κουλουριάζονταν στον καναπέ με κουβέρτα και ζεστά ροφήματα φαντάζουν μακρινές και μοιάζουν με έναν επίγειο παράδεισο.
Αλήθεια τώρα λούζονται και κάνουν μπάνιο με αλμυρό νερό;
Οui! Αν και φαντάζει λίγο οξύμωρο το «κάνω μπάνιο», αφού ουσιαστικά δεν καθαρίζεσαι απλά βουτάς στη θάλασσα και τρίβεσαι με το σαπούνι που έχεις πάρει μαζί σου (αν έχεις πάρει) μέχρι να σου τελειώσει. Γι’αυτό και όταν φύγεις από το νησί η βρώμα και η σκόνη έχουν γίνει δεύτερη φύση σου, το δέρμα σου έχει αποκτήσει 5-6 εξτρά στρώσεις και τα μαλλιά σου είναι πιο τζίβα και από του Bob Marley.... Ναι η Ορθούλα έχει τοποθετηθεί και σε αυτό, δήλωσε ότι ο πρώτο πράγμα που έκανε γυρίζοντας στην Ελλάδα ήταν να κουρευτεί. #αλήθειεςμόνο
Τα δόντια τους τα πλένουν;
Eδώ δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση. Οι ιθύνοντες νόες του παιχνιδιού σιωπούν. Θέλουμε να πιστεύουμε και να ελπίζουμε πως αφού τους δίνουν όσο πόσιμο νερό θέλουν θα τους δίνουν και ένα σετάκι οδοντόβουρτσα-οδοντόπαστα μαζί να κάνουν τις πλύσεις και τις γαργάρες τους πριν ξαπλώσουν στο κρεββάτι με τους τερμίτες και την κουβέρτα της Ειρήνης Παπαδοπούλου (που μαζί με το ξυραφάκι της Καλλέργη, φαίνεται ότι είναι το must have item στο στρατόπεδο των Διασήμων). Αν πάλι δεν συμβαίνει αυτό τότε η επόμενη δοκιμασία για την ατομική ασυλία θα πρέπει να είναι να σταθεί ο ένας απέναντι στο άλλον και να κάνει «χα». Ο τελευταίος που θα μείνει όρθιος δεν αξίζει μόνο την ασυλία, αλλά και τα 100.000 Ευρώ.