Quiz: Ποιος κριτής του Greece's Next Tοp Model είσαι;

Γωγώ Φούντα
Quiz: Ποιος κριτής του Greece's Next Tοp Model είσαι;

Είσαι έτοιμη να μάθεις; 

Ξέρω τι έκανες χθες βράδυ. Ναι, παρακολούθησες Greece’s Next Top Model όπως και μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού. Και μπορεί να ήταν μόλις το δεύτερο επεισόδιο, αλλά νιώθεις ήδη ένα μεγάλο δέσιμο με το εν λόγω show. Όπως επίσης και με τους κριτές. Οι οποίοι ομολογουμένως είναι άκρως πετυχημένη και απόλυτα ταιριαστοί στους ρόλους που τους έχουν ανατεθεί.

Αν ήσουν ωστόσο στην κριτική επιτροπή, ποιος από τους 4 κριτές θα ήσουν; Κάνε το παρακάτω Quiz για να σου λυθεί αυτή η τόσο σημαντική απορία.



Βίκυ Καγιά: Είσαι καλή, γλυκιά αλλά αυτό δε σημαίνει ότι χαρίζεσαι εύκολα. Απαιτείς σοβαρότητα και επαγγελματισμό και δεν το διαπραγματεύεσαι. Τα δάκρυα ίσως και να σε λυγίσουν, αλλά σύντομα επανέρχεσαι στην πραγματικότητα.

Άγγελος Μπράτης: Είσαι ευγενική, μεγαλόψυχη και σου αρέσει να δίνεις ευκαιρίες στους ανθρώπους. Θεωρείς την ευγένεια το πιο σημαντικό προσόν που μπορεί κάποιος να έχει, και δε θα θυσίαζες ποτέ τους καλούς σου τρόπους.

Hλιάνα Παπαγεωργίου: Η ειρωνεία είναι το middle name σου. Κακιά δεν είσαι, αλλά και γλυκούλα δε σε λες. Δε σου αρέσει να σε πιάνουν κορόιδο και το συμφέρον σου είναι πάνω απ’ όλα. Πόσο μάλλον σε κάποιο επαγγελματικό θέμα.

Δημήτρης Σκουλός: Είσαι κακιά με όλη τη σημασία της λέξης. Αν έπαιζες σε παραμύθι θα ήσουν σίγουρα μία κακιά και μοχθηρή μάγισσα. Δε χαρίζεσαι και δε χαιδεύεις αυτιά. Καμιά φορά είσαι παραπάνω απότομη από όσο πρέπει, αλλά αυτός είναι και ο λόγος που σε αγαπάει ο ένας φίλος που σου έχει απομείνει!