Να γιατί δεν πρέπει να παίρνεις μαζί σου στο μπάνιο το κινητό σου

Να γιατί δεν πρέπει να παίρνεις μαζί σου στο μπάνιο το κινητό σου

Πιστεύουμε πως ξέρεις το γιατί

Όταν επισκέπτεσαι το μπάνιο για να πραγματοποιήσεις μία από τις σημαντικές ανάγκες σου σίγουρα παίρνεις μαζί σου το κινητό και όχι κάποιο βιβλίο. Φυσικά και είναι κάτι αναμενόμενο, αφού κανείς πια δεν παίρνει περιοδικό ή εφημερίδα. Η κίνηση αυτή όσο βολική φαίνεται όμως, άλλο τόσο επικίνδυνη είναι.

Και ιδού ο λόγος. Καθώς σκουπίζεσαι και αγγίζεις το καζανάκι ή κλείνεις το καπάκι της λεκάνης και στη συνέχεια πιάνεις το κινητό σου χωρίς να πιο πριν να πλύνεις τα χέρια σου εκθέτεις τον εαυτό σου, γεμίζοντας παράλληλα το κινητό σου με άπειρα μικρόβια και βακτήρια, που μπορούν να σου προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Αν δεν θέλεις όμως να κόψεις αυτήν σου τη συνήθεια υπάρχει ένας πιο ασφαλής τρόπος να βγεις από το μπάνιο χωρίς τόσα μικρόβια στο κινητό σου. Διάβασε το βιβλίο σου ή κράτα το κινητό σου με το δεξί σου χέρι. Έπειτα μετάφερέ το στο αριστερό σου χέρι και κάνε όλες τις δουλειές (καζανάκι σκούπισμα κλπ) με το δεξί. Βγάλε το κινητό σου από το μπάνιο και άσε το στο τραπέζι με το αριστερό, χωρίς να αγγίξεις τίποτα απολύτως. Στη συνέχεια γύρνα και πλύνε καλά τα χέρια σου.

Έτσι και θα έχεις χαζέψει στο κινητό σου και δεν θα το έχεις γεμίσει με βακτήρια και μικρόβια.