KASTRI BISTRO στη Νέα Ερυθραία

KASTRI BISTRO στη Νέα Ερυθραία

Ένα αστικό σαλόνι γεμάτο ζεστασιά και διακριτικότητα μέσα σε μια όαση πρασίνου με άνετο parking

Tο ΚASTRI BISTRO ξεχωρίζει για τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και την κομψή αισθητική του. Περιβάλλεται από μαγευτικούς καταπράσινους κήπους που εντείνουν το αίσθημα ηρεμίας και άνεσης. Οι ήχοι της πόλης μπλοκάρονται δίνοντας σου την αίσθηση μιας μικρής απόδρασης στην εξοχή. Αποτελεί ιδανική επιλογή συνάντησης µε φίλους/ες , συνεργάτες. Ένα αστικό σαλόνι γεμάτο ζεστασιά και διακριτικότητα μέσα σε μια όαση πρασίνου με άνετο parking. Tο φυσικό φως που διαχέεται παντού μέσα από τις περιμετρικές τζαμαρίες κατά τη διάρκεια της ημέρας, αναζωογονεί. Mετά τη δύση του ηλίου ο μελετημένος εσωτερικός φωτισμός δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα για περισσότερη απόλαυση.

Σε αυτό το περιβάλλον απέριττης πολυτέλειας θα συναντήσεις κομψούς ανθρώπους που το έχουν επιλέξει από άποψη. Γιατί νιώθουν ότι ο χώρος του ΚASTRI BISTRO συντροφεύει κάθε είδους συναναστροφή τους, ιδιωτική, οικογενειακή, φιλική ή επαγγελματική. Το ελκυστικό ΚASTRI BISTRO σίγουρα εγγυάται ότι περνάς όμορφα, άνετα, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.
Μπορείς να απολαύσεις, να εκφραστείς, να σκεφτείς, να αστειευτείς, να επιχειρηματολογήσεις, να κλείσεις συμφωνίες χαλαρώνοντας σε συνδυασμό με εκλεκτές γευστικές προτάσεις. Η σημασία στη λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά. Ο πιο prive και εκλεπτυσμένος χώρος της Macelleria με τη μοναστηριακή τραπεζαρία δίνει την επιλογή ακόμα περισσότερης ιδιωτικότητας για μεγαλύτερες παρέες. Ο χρόνος που περνά κάποιος στο ΚASTRI BISTRO μένει αξέχαστος και αποτελεί εμπειρία που βελτιώνει τη διάθεση της καθημερινότητας.

Οι προτάσεις της κουζίνας του ΚASTRI BISTRO έχουν βραβευτεί! O chef του Domotel Kastri, Δημήτρης Καράμπαμπας, εμπνέεται από ελληνικές παραδοσιακές πρώτες ύλες και μέσα από σύγχρονες τεχνικές δημιουργεί πιάτα που σαγηνεύουν τον ουρανίσκο, μετατρέποντας τη γεύση σε ανάμνηση. Δείτε το νέο μενού εδώ https://bit.ly/2HpblYw. Η κουζίνα λειτουργεί από τις 12:30 το μεσημέρι έως τις 24:00, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Εκτός από καφέ, ελαφριά γεύματα, ποτό, signature cocktails, γεύμα ή δείπνο, επιδόρπια, το ΚASTRI BISTRO είναι για πολλούς και το καθημερινό τους meeting point μετά το γραφείο για να απολαύσουν από τις 17:00 έως τις 19:00 ένα After Office Aperitivο. Ta σαββατοκύριακα, ένα πλούσιο Weekend Brunch από τις 11:00 έως τις 15:00, αναμένει, αλλά και για τους λάτρεις του τσαγιού, επίσης τa σαββατοκύριακα, Τea & Scones από τις 17: 00 έως τις 19:00. Ευκαιρία να γευτείς attitude and style! Για τους γνώστες, η σαμπάνια είναι επιλογή.

Αν δεν το γνωρίζεις ανακάλυψέ το. Ανακάλυψε τον μοναδικό του χαρακτήρα που σε καλεί να επιστρέφεις κάθε μέρα και ώρα. Κάνε το μέρος της καθημερινότητάς σου. Σου αξίζει!

Ελ. Βενιζέλου 154 & Ρωμυλίας, Νέα Ερυθραία, 14671, Tηλ.: +30 210 350 7100