The Influencers: Ώρα να γνωρίσουμε τον Στέφανο Ξενάκη, τον συγγραφέα του βιβλίου «To Δώρο»

The Influencers: Ώρα να γνωρίσουμε τον Στέφανο Ξενάκη, τον συγγραφέα του βιβλίου «To Δώρο»

Ο συγγραφέας του βιβλίου "Το Δώρο" και ειδικός στην αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη μας μιλά λίγο πριν το talk του στο Utopia @ Golden Hall.

 

Ο Στέφανος Ξενάκης σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο) και έκανε MBA στο Manchester Business School. Εργάστηκε με επιτυχία ως στέλεχος και επιχειρηματίας στο χώρο της Διαφήμισης από το 1993 έως το 2015. Έκτοτε ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί παθιασμένα με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Άρχισε να μοιράζεται μικρές ιστορίες από την καθημερινότητά του στο Facebook κι αργότερα στην «Καθημερινή». Το πρώτο βιβλίο του «Το Δώρο» κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2018.

Το «Δώρο», είναι ένα πραγματικό δώρο με μαθήματα ζωής, ένας οδηγός για την ευτυχία. Πρόκειται για μια συλλογή από μικρές καθημερινές ιστορίες που όμως κρύβουν μέσα τους το νόημα της ζωής. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «Ναι Μπορώ» για παιδιά (μάθετε περισσότερα στο naiboro.gr και βρείτε σχετικά video στο «Ναι Μπορώ» YouTube Channel), ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας από την πρώτη κιόλας Δημοτικού. Το «Ναι Μπορώ» έχει ήδη ξεκινήσει να διδάσκεται ερευνητικά σε 70 σχολεία της ελληνικής επικράτειας.

O Στέφανος Ξενάκης θα είναι καλεσμένος της Τίνας Δασκαλαντωνάκη στη θεματική Euphoria στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για τo life coaching και το πώς μπορούμε ουσιαστικά να βελτιώσουμε τη δική ζωή μας και των παιδιών μας. Λίγο πριν βρεθεί στο concept store, του θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα πράγματα που θα συζητήσει την Τρίτη 21/5 στο χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς και να παρακολουθήσετε live τη συνέντευξη.

Η συνέχεια στο goldenutopia.gr