Είσαι έτοιμη να ζήσεις το απόλυτο… εν πλω party του καλοκαιριού;

Είσαι έτοιμη να ζήσεις το απόλυτο… εν πλω party του καλοκαιριού;

Το «πάρτι» ξεκινάει από το λιμάνι του Πειραιά, όπου το Celestyal Olympia βάζει πλώρη για Μύκονο, Έφεσο, Πάτμο, από εκεί συνεχίζει για Ηράκλειο Κρήτης και Σαντορίνη.

Αισίως διανύουμε τις πρώτες μέρες του Ιουνίου και ένας από τους βασικούς λόγους, για τον οποίο πολλές παρέες καταλήγουν να… μανουριάζουν τη δεδομένη περίοδο, είναι τα σχέδια των επικείμενων διακοπών. Η μία φίλη επιμένει να κατασκηνώσετε κάπου ελεύθερα ή άλλη δεν θέλει camping αλλά είναι «ανοιχτή» στο ζήτημα του προορισμού, η τρίτη, δηλαδή εσύ, δεν νοιάζεσαι και πολύ για το κατάλυμα, ούτε καν για τον προορισμό, αρκεί να σου υποσχεθούν πως θα κάνετε έναν απερίγραπτο… χαμούλη φέτος στις διακοπές, που θα τον συζητάτε τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια. Κακά τα ψέματα, διαμονή και προορισμός είναι τα πρώτα πράγματα που πρέπει να λύσετε και από αυτά θα εξαρτηθεί σε ένα βαθμό η έκβαση των διακοπών σας. Από την άλλη όμως, τι σημασία έχουν αυτά όταν κάποιος σου εγγυάται πως εκεί που θα πας ή καλύτερα εκεί που θα… σαλπάρεις, θα ζήσεις ανεπανάληπτες εμπειρίες με ultimate pool και beach parties… άχαστους DJ’s, απίθανα παιχνίδια, βραδιές αστείρευτου γέλιου, νέες αναπάντεχες γνωριμίες και live συναυλίες;

synayklies

Για να μην βγουν λοιπόν τα… μαχαίρια μεταξύ σας, παραμονές των πολυαναμενώμενων διακοπών, η καλύτερη λύση από όλες, είναι να ξεχάσετε τις σκηνές και τα rooms to let και να επιβιβαστείτε για ένα τριήμερο στο πιο ξέφρενο κρουαζιερόπλοιο του Αιγαίου, στο World Party Cruise powered by What’s Up, που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, υπόσχεται να προκαλέσει τρικυμία με τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς του!

rythmousd

Πιο συγκεκριμένα, έχοντας καλύψει με τη συμμετοχή και το εισιτήριό σας την πρόσβαση σε απεριόριστό ποτό και φαγητό, θα έχετε απαλλαγεί ήδη από το βασικό άγχος των διακοπών που είναι το αν θα καταφέρετε να μείνετε on budget μέχρι την επιστροφή. Από εκεί και πέρα, μπορείτε να παρτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο για ένα «γεμάτο» τριήμερο συνεχόμενα, ταξιδεύοντας και κάνοντας στάση στους πιο must καλοκαιρινούς προορισμούς. Το «πάρτι» ξεκινάει από το λιμάνι του Πειραιά, όπου το Celestyal Olympia βάζει πλώρη για Μύκονο, Έφεσο, Πάτμο, από εκεί συνεχίζει για Ηράκλειο Κρήτης και Σαντορίνη για ένα μαγικό «κλείσιμο» μετά… μουσικής πάντα.

panta

Το πρόγραμμα έχει ήδη ανακοινωθεί με καταληκτικές ημερομηνίες Παρασκευή 2 Αυγούστου έως και Δευτέρα 5 Αυγούστου, όπου θα «ρίξετε» άγκυρα πίσω στο λιμάνι του Πειραιά. Μπορείς να ενημερωθείς αναλυτικά για το χρονοδιάγραμμα και το τι πρόκειται να επακολουθήσει, από τη σελίδα του World Party Traveller. Για να σου δώσω μερικά hints και να σε προετοιμάσω, θα χορτάσεις να κάνεις βουτιές και χορευτικές φιγούρες, να τεστάρεις την αδρεναλίνη σου, να παίζεις, να χάνεις και να κερδίζεις, να μαγεύεσαι από «παραμυθένια» ηλιοβασιλέματα, να γελάς και να τραγουδάς δυνατά όλα σου τα αγαπημένα κομμάτια που θα παίζουν στη διαπασών, ενώ εσύ θα διασχίζεις το Αιγαίο πάνω σε ένα κρουαζιερόπλοιο με όλες τις ανέσεις και φυσικά την καλύτερη παρέα! Για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ, απλά ρίξε μία ματιά στο βίντεο παρακάτω.



55bbb

Να ξέρεις, σε περίπτωση που οι υπόλοιπες της παρέας δεν ψήνονται να ακολουθήσουν, εσύ μπορείς απλά να… σολάρεις και να γιολάρεις ανελέητα, παρέα με τους υπόλοιπους επιβάτες που έχουν την ίδια party animal ψυχή με εσένα! Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, το «γεμάτο» δραστηριότητες πρόγραμμα, οι πάντα κεφάτοι και πρόθυμοι team leaders, καθώς και τα άλλα κορίτσια που επίσης ταξιδεύουν solo και θα μοιράζεστε την ίδια καμπίνα, όχι μόνο θα σε βοηθήσουν να μη νιώσεις δευτερόλεπτο αμηχανίας, αλλά θα γίνουν η αφορμή να έρθεις κοντά με τους πιο απίθανους ανθρώπους που έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή σου και υπό άλλες συνθήκες, ίσως να μην γνώριζες ποτέ! Ποιος ξέρει; Ίσως του χρόνου το καλοκαίρι, να σαλπάρετε παρέα πλέον για το επόμενο World Party Cruise powered by What’s Up. Συνήθως κάπως έτσι συμβαίνει!

symvainei

Μην χάνεις λοιπόν άλλο καιρό! Μπες τώρα στο World Party Traveller, διάβασε όλες τις επιπλέον λεπτομέρειες που χρειάζεται να γνωρίζεις και εξασφάλισε μία καμπίνα γιατί η διαθεσιμότητα είναι ήδη πολύ περιορισμένη. Πιστεψέ με, αυτό το ταξίδι είναι μία εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Extra hint μόνο για εσένα:

Είσαι φανατική αναγνώστρια του Queen.gr; Τότε μπορείς να αρπάξεις την αποκλειστική προσφορά του World Party Traveller και να κλείσεις μία Δίκλινη εξωτερική Καμπίνα στην τιμή της απλής μέχρι 30/06/2019 – μπες στο https://worldpartytraveller.com/product/wpc2019-queen-gr/ και πρόλαβε!!!