Είναι ο μηλίτης ό,τι αναζητάς για τα after work drinks με τις κολλητές σου;

Είναι ο μηλίτης ό,τι αναζητάς για τα after work drinks με τις κολλητές σου;

Διότι έπειτα από μία κουραστική ημέρα στο γραφείο, την ώρα που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα, έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε, να δροσιστούμε, να κάνουμε το καθιερωμένο gossip.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα after work drinks αποτελούν μία συνήθεια την οποία λατρεύουμε, πόσο μάλλον κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που η διάθεσή μας είναι περισσότερο ανάλαφρη -όπως φυσικά και τα outfits μας.

Διότι έπειτα από μία κουραστική ημέρα στο γραφείο, την ώρα που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα, έχουμε ανάγκη να χαλαρώσουμε, να δροσιστούμε, να κάνουμε το καθιερωμένο gossip για την ερωτική και την επαγγελματική μας ζωή και να απολαύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που διαθέτουμε συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, δηλαδή τις κολλητές μας. Είναι το δικό μας Golden Hour και δεν το αλλάζουμε με τίποτα.

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, στις ταράτσες της πόλης, στα μπαλκόνια των φίλων και στα αγαπημένα μας μπαρ στο κέντρο της πόλης, μία λέξη «παίζει» όλο και πιο πολύ σε ό,τι αφορά στα after work drinks και δεν είναι άλλη από τον μηλίτη. Οι φίλοι μας και οι bartenders στα στέκια που επισκεπτόμαστε, μας τον προτείνουν, ενώ όπου βρεθούμε, συναντάμε πάντα και από έναν γνωστό με ένα Strongbow στο χέρι. Για αυτό και εμείς, δεν μπορούμε παρά να διερωτηθούμε: Είναι τελικά ο μηλίτης ό,τι αναζητάμε για τα after work drinks με τις κολλητές μας;

Προκειμένου να απαντήσουμε στο παραπάνω ερώτημα, χρειάστηκε να κάνουμε μία μικρή έρευνα διότι θέλαμε να διαπιστώσουμε κατά πόσο άξιζε να υιοθετήσουμε και εμείς αυτή τη «χρυσαφένια», after work συνήθεια και… τα καταφέραμε. Αν θέλεις να μάθεις, λοιπόν, γιατί η πόλη λάτρεψε ξαφνικά τα… μήλα, ρίξε μία ματιά στη λίστα που ετοιμάσαμε.

etoimasame

Θα σε ξαφνιάσει: Δροσιστικός και γευστικός. Ο μηλίτης θα σε ξαφνιάσει με τη δροσιστική του γεύση, έπειτα από μία ζεστή και δύσκολη μέρα στο γραφείο. Αν δεν τον έχεις δοκιμάσει, οφείλουμε να σε ενημερώσουμε πως έχει γλυκιά και δροσιστική γεύση, πλούσια σε φυσικά αρώματα και 4,5% περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Προτίμησε να τον πιεις σε μία ταράτσα ή ένα μπαλκόνι και φρόντισε να το κάνεις το Golden Hour, δηλαδή την ώρα που ο ουρανός γίνεται χρυσαφένιος και κόκκινος και όλα γύρω σου μοιάζουν «μαγικά» -πόσο μάλλον όταν έχεις θέα την Ακρόπολη.

Θα σε βγάλει από τα συνηθισμένα: Δεύτερος και σημαντικός λόγος για τον οποίο ο μηλίτης Strongbow μας «κέρδισε». Αποτελεί μία πρόταση έξω από τα συνηθισμένα και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις αυτό το καλοκαίρι από τα ίδια και τα ίδια. Είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις και να δοκιμάζεις συνεχώς νέες γεύσεις και εμπειρίες, οπότε αξίζει να το βάλεις στο after work «μενού» σου, ειδικότερα αν θέλεις να δώσεις μία διαφορετική «νότα» στα καλοκαιρινά απογεύματά σου.

Παράγεται από χυμό μήλων: Βασική παράμετρος που αξίζει να γνωρίζεις προτού απολαύσεις τον μηλίτη σου. Μπορεί να φτιάχνεται από μήλα αλλά ο μηλίτης (θα το ακούσεις και ως cider) που απολαμβάνεις δεν είναι χυμός μήλου. Στην πραγματικότητα αποτελεί ένα αλκοολούχο, ανθρακούχο ποτό που παράγεται από τη ζύμωση χυμού προσεκτικά επιλεγμένων μήλων. Για αυτό, άλλωστε, όπως προαναφέραμε, έχει γλυκιά γεύση και είναι πλούσιος σε φυσικά αρώματα.

Είναι χρυσαφένιος αλλά και κόκκινος: Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις για τον μηλίτη για να μπορείς να τον απολαμβάνεις όπως πρέπει και να αισθάνεσαι ότι είσαι «μες στα πράγματα»; Ότι θα τον βρεις σε δύο γεύσεις και δύο χρώματα -τα οποία, μάλιστα, ταιριάζουν απόλυτα με τις αποχρώσεις του αγαπημένου σου Golden Hour. Πιο αναλυτικά, μπορείς να απολαύσεις το χρυσαφένιο κλασικό Strongbow Gold Apple με τη γλυκιά, ισορροπημένη γεύση και τις νότες πράσινου μήλου και το τολμηρό Strongbow Red Berries με το κόκκινο χρώμα, την επίγευση μήλου και τις έντονες νότες ζουμερών κόκκινων φρούτων.

froutwn

Το savoir vivre του μηλίτη

Για εμάς, λοιπόν, ο μηλίτης αποτελεί ήδη τη νέα, αγαπημένη μας προσθήκη στις συναντήσεις μας μετά το γραφείο. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να τον εντάξεις και εσύ στις after work βόλτες με τις κολλητές σου, καλό είναι να το κάνεις με τον κατάλληλο τρόπο.

Πού θα τον απολαύσεις: Αυτό σημαίνει πως αν υπήρχε το… savoir vivre του μηλίτη, θα έπρεπε να γνωρίζεις πως η κατάλληλη ώρα για να απολαύσεις ένα Strongbow είναι όταν η μέρα συναντά τη νύχτα, δηλαδή από νωρίς το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ. Θα απολαύσεις τον μηλίτη σου έπειτα από το γραφείο και μετά τις υποχρεώσεις και θα το κάνεις στα πιο ωραία μπαρ, τις πιο ψαγμένες ταράτσες και κήπους και όπου υπάρχει καλή παρέα -ακόμη και στο μπαλκόνι της καλύτερής σου φίλης.

filhssss

Στο ερώτημα, λοιπόν, αν ο μηλίτης μπορεί να είναι ό,τι αναζητάς για τα after work drinks με τις κολλητές σου, θα απαντήσουμε με ένα ηχηρό «ναι». Σε προκαλούμε, λοιπόν, να βγεις από τα συνηθισμένα αυτό το καλοκαίρι και να κάνεις και εσύ δική σου αυτή τη γλυκιά και συνάμα δροσιστική after work συνήθεια. #StrongbowYourDay