Θέλεις να είσαι στυλάτη και αυθεντική; Τότε άρχισε να «ακούς» την καρδιά σου!

Θέλεις να είσαι στυλάτη και αυθεντική; Τότε άρχισε να «ακούς» την καρδιά σου!

Στυλ και αυθεντικότητα. Δύο λέξεις που ταιριάζουν απολύτως μεταξύ τους και τις οποίες συχνά δυσκολευόμαστε να... συνδυάσουμε. Διότι όταν η έννοια του στυλ γίνεται συνώνυμο των fashion trends που κάνουν την εμφάνισή τους στα social media, τότε ο παράγοντας αυθεντικότητα τείνει να εκλείπει από τις εμφανίσεις μας.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως το να είσαι αυθεντικός, το να κάνεις κάτι με την καρδιά σου και να επιλέγεις να φοράς και να δοκιμάζεις πράγματα που πραγματικά σου αρέσουν, είναι προϋπόθεση για να έχεις στυλ.

Επειδή, λοιπόν, συμφωνούμε 100% με την παραπάνω άποψη, συγκεντρώσαμε μερικά tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να είσαι ταυτόχρονα στυλάτη και αυθεντική, σε κάθε σου εμφάνιση και όπου και αν βρίσκεσαι και μάλιστα, να ταιριάζεις παντού: Σε κάθε τραπέζι, σε κάθε μπαρ και σε κάθε γωνιά, όπως ακριβώς μια ΑΜΣΤΕΛ: Αυθεντική και ακομπλεξάριστη.

Αρκεί να δεις και εσύ παρακάτω το βίντεο από τη νέα καμπάνια της ΑΜΣΤΕΛ που πραγματικά μας ενέπνευσε -και αποτέλεσε ουσιαστικά την αφορμή για να μοιραστούμε μαζί σου αυτό το άρθρο- για να καταλάβεις τι σημαίνει να κάνεις τις επιλογές σου με την καρδιά γιατί απλώς… έτσι σου αρέσει και να παραμένεις αυθεντική και στυλάτη, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Το πώς θα μάθεις να ακούς την καρδιά σου σε ό,τι αφορά στην αυθεντικότητα και το στυλ σου, θα το μάθεις παρακάτω!

  1. Μην λες «ναι» όταν η καρδιά σου λέει «όχι»

Η καρδιά σου ξέρει τι πραγματικά θέλεις. Την επόμενη φορά που θα βγεις με τις φίλες σου στο νέο «in» στέκι της πόλης και θελήσεις να πιεις την αγαπημένη σου μπύρα αντί για εκείνο το «trendy» cocktail που βλέπεις παντού στο Instagram τις τελευταίες ημέρες, τόλμησέ το! Κάνε μία δική σου αυθεντική επιλογή, άφησε την καρδιά σου να διαλέξει και θα το ευχαριστηθείς.

amstel 2 photo
  1. Βρες τις απαραίτητες πηγές έμπνευσης

Αν θέλεις να μάθεις να ακολουθείς την καρδιά σου και να ξεχωρίζεις για το στυλ και την αυθεντικότητά σου, δοκίμασε επίσης να «ακολουθείς» τα κατάλληλα πρόσωπα, δηλαδή τους ανθρώπους εκείνους οι οποίοι παραμένουν αυθεντικοί, παρά το πέρασμα του χρόνου. Με λίγα λόγια, κάνε unfollow σε εκείνη την influencer που σε καλεί να δοκιμάσεις… ό,τι της δίνουν και άρχισε να αντλείς έμπνευση από πραγματικά αυθεντικούς ανθρώπους, όπως για παράδειγμα από εκείνη την αληθινή αγρότισσα -για την ακρίβεια μία από τους 2.500 αγρότες και αγρότισσες που ετοιμάζουν το 100% ελληνικό κριθάρι για την μπύρα της καρδιάς σου- και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις μέσα από τα επικά βίντεο της νέας καμπάνιας της ΑΜΣΤΕΛ.

Αυθεντικά παραδείγματα υπάρχουν πολλά και το σίγουρο είναι πως μπορούν να σου προσφέρουν απίστευτη έμπνευση. Το θέμα είναι να τα ανακαλύψεις και να μην μείνεις απλώς στα ίδια και τα ίδια, μόνο και μόνο επειδή τα κάνουν όλοι.

  1. Θυμήσου ποια πραγματικά είσαι

Τέλος, προσπάθησε να έρθεις κοντά με τον εαυτό σου. Διότι κάπου ανάμεσα στο γραφείο και το σπίτι, τη σχολή και το γυμναστήριο, τις αμέτρητες υποχρεώσεις και τις fake selfies στα social media, έχεις χάσει -ή ξεχάσει- ποια πραγματικά είσαι. Είναι λογικό να μπερδεύεσαι ή να νιώθεις χαμένη όταν όλα και όλοι γύρω σου «τρέχουν». Προκειμένου να βγάλεις, ωστόσο, στην επιφάνεια την αυθεντικότητά σου, θα χρειαστεί να ρίξεις τους ρυθμούς σου και να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον εαυτό σου. Αν δυσκολεύεσαι να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, δοκίμασε να καταγράψεις σε ένα ημερολόγιο, πράγματα που σου αρέσει να κάνεις και συνήθειες που έρχονται από την καρδιά σου. Ποιες ήταν οι αγαπημένες σου συνήθειες όταν ήσουν μικρή; Πότε αισθάνεσαι πραγματικά εντάξει με εσένα; Μέσα από αυτό το μικρό «ταξίδι» αυτογνωσίας, θα καταφέρεις να έρθεις κοντά με τον αυθεντικό σου εαυτό και συνεπώς, να στραφείς σε επιλογές που σε εκφράζουν και έρχονται από την καρδιά.

IMG 2663

«Στην καρδιά», λοιπόν, όπως λέει και το αγαπημένο μας τραγούδι! Εκεί βρίσκεται το «κλειδί» που θα σε βοηθήσει να «ξεκλειδώσεις» την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητά σου και να αποκτήσεις ή να επανεφεύρεις -επιτελούς- το δικό σου, μοναδικό στυλ. Κάνε ό,τι «λέει» η καρδιά σου, προτίμησε ό,τι πραγματικά σου αρέσει και θα τα καταφέρεις!

Πάτα play, άκου την τραγουδάρα από τη νέα καμπάνια της ΑΜΣΤΕΛ και εμπνεύσου!