Οι 3 ταινίες που θα σε κάνουν να θες να ερωτευτείς!

Κάππη Μελίνα
Οι 3 ταινίες που θα σε κάνουν να θες να ερωτευτείς!

Είναι η κατάλληλη περίοδος του χρόνου να τις δεις!


Ο Λειβαδίτης έγραψε κάποτε «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει» και οι ταινίες αυτές είναι η κινηματογραφική απόδειξη του παραπάνω στίχου. Γεμάτες αγάπη όπου οι πρωταγωνιστές ερωτεύονται με πάθος, κάνουν λάθη, συγχωρούν, διεκδικούν τον άνθρωπο που αγαπούν και δημιουργούν μαζί του έναν κόσμο, τον δικό τους κόσμο!



Ταινίες που ξεχωρίσαμε από την πρώτη στιγμή, για τη συγκίνηση και τα συναισθήματα που μας έκαναν να νιώσουμε αλλά και αυτή την γλυκιά ανυπομονησία που μας προκάλεσαν για να ερωτευτούμε.



Love Me If You Dare

Είναι ίσως από τις πιο αλλόκοτες ιστορίες αγάπης μεταξύ δύο ανθρώπων που συναντιούνται στην παιδική τους ηλικία!Όλα ξεκινούν όταν στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από όσα τους στεναχωρούν μοιράζονται ένα μεταλλικό κουτί.Μια ιστορία που αρχίζει ως παιχνίδι, μετατρέπεται σε έναν ανομολόγητο έρωτα και έχει απρόβλεπτη κατάληξη.Μας χάρισε πολλές στιγμές συγκίνησης, μας έμαθε ότι στον έρωτα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τα συναισθήματα μας και μας άφησε με ένα ιδιαίτερο και γλυκόπικρο τέλος.Ίσως, το μόνο τέλος που θα ταίριαζε σε αυτό που επέλεξαν να ζήσουν!Στα plus το υπέροχο soundtrack που ντύνει μουσικά την ταινία και μας ταξιδεύει κάθε φορά που το ακούμε!



250px Jeux d enfants




The Notebook

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ (ως Νόα Κάλουν) στα πρώτα του βήματα και η πάντα υπέροχη Ρέιτσελ ΜακΆνταμς (ως Τζίνα Ρόουλαντς) συναντιούνται σε μία από τις πιο όμορφες ιστορίες αγάπης, μια ταινία που θέλουμε να βλέπουμε ξανά και ξανά παρουσιάζει τον έρωτα μεταξύ ενός νεαρού ζευγαριού που οι κοινωνικές νόρμες της εποχής για χρόνια τους εμπόδισαν να είναι μαζί. Την ιστορία αφηγείται ο ηλικιωμένος πλέον Νόα στην γυναίκα της ζωής του, η οποία νοσεί από Αλτσχάιμερ και συχνά αδυνατεί να θυμηθεί τον ίδιο και όσα έζησαν μαζί.Μια συγκινητική ταινία που μας δείχνει ότι η πραγματική αγάπη βρίσκει και θα βρίσκει πάντα τον τρόπο!



notebook




Notting Hill

Έρχονται από διαφορετικούς κόσμους όμως έχουν την ίδια ανάγκη να αγαπήσουν και να αγαπηθούν!Εκείνη διάσημη ηθοποιός και εκείνος ιδιοκτήτης ενός μικρού βιβλιοπωλείου στο Notting Hill όπου και συναντιούνται για πρώτη φορά. Μετά από παρεξηγήσεις και προσωπικές ανασφάλειες που τους κρατούν μακριά οι δυο τους βρίσκουν τον τρόπο να είναι ευτυχισμένοι μαζί! Μια ταινία με υπέροχες εικόνες που έκανε διάσημο το Notting Hill για τα πολύχρωμα σπίτια της Portobello και μας έμαθε ότι στον έρωτα τα σημαντικότερα πράγματα είναι πάντα απλά και κοινά για όλους. Όπως χαρακτηριστικά λέει η πρωταγωνίστρια Τζούλια Ρόμπερτς κοιτώντας τον Χιού Γκράντ «Είμαι ένα κορίτσι, που στέκεται μπροστά σε ένα αγόρι και του ζητά να το αγαπήσει».

nottinh hill


Διάβασε ακόμα:Baby it’s cold outside… ώρα για #SnowflakeNails!