Δυσάρεστα τα νέα για τους fans του Peaky Blinders, αν και… αναμενόμενα

Νατάσσα Σχοινά
Δυσάρεστα τα νέα για τους fans του Peaky Blinders, αν και… αναμενόμενα

Όπως συνέβη και με άλλες παραγωγές, ο κορονοϊός επηρέασε και τη διάσημη, επιτυχημένη σειρά.

Το Peaky Blinders μάς έχει αφήσει σε μία φάση που περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τον Thomas Shelby. Η ψυχολογική του κατάσταση βρίσκεται στα χειρότερά της. Η Grace εμφανίζεται και τον προτρέπει να δώσει τέλος στη ζωή του, παρουσιάζοντάς το ως το σωστό πράγμα να κάνει.

«Πολλά πράγματα να κάνω, Grace. Τα παιδιά… Πρέπει να πω αντίο. Πρέπει να κοιμηθώ»

Σαφώς και δεν πιστεύουμε ότι τίθεται το σενάριο του να βγει ο Thomas από τη σειρά, ωστόσο μία περιέργεια για το πώς θα μπορέσει να ξεπεράσει το σοβαρό ψυχικό τραύμα που βιώνει την έχουμε.

Δυστυχώς, η παραγωγή της σειράς δε φημίζεται για τη γρήγορη έλευση της κάθε επόμενης σεζόν, οπότε εξαρχής γνωρίζαμε ότι θα έπρεπε να περιμένουμε αρκετό διάστημα μέχρι να δούμε νέα επεισόδια. Πριν από δύο μήνες, μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός της στο Instagram έκανε μία ανάρτηση, όπου έδειχνε το όνομα του πρώτου επεισοδίου, Black Day, και με θολωμένα γράμματα στο τέλος κάτι που μοιάζει με 8 Ιανουαρίου 2021, χωρίς καμία επίσημη τοποθέτηση για το αν είναι όντως αυτό κι αν πρόκειται για την ημερομηνία προβολής.

https://www.instagram.com/p/B71MGKsA4VC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Αυτό που μάθαμε, όμως, είναι ότι η πανδημία του κορονοϊού επηρέασε, όπως ήταν αναμενόμενο, και την παραγωγή του Peaky Blinders.

Τι ακριβώς συνέβη;

Θα το μάθεις στην παρακάτω gallery.