Γιατί να κάνεις share τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας σου…

Γιατί να κάνεις share τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας σου…

Δίχως να το αντιλαμβανόμαστε, προσπερνάμε εκατοντάδες Golden Hours, τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε απολαύσει μαζί με τους αγαπημένους μας.

Λένε πως κάθε ημέρα είναι μοναδική και έχει τις όμορφες στιγμές της. Η αλήθεια είναι όμως, ότι συχνά αδυνατούμε να αντιληφθούμε και να απολαύσουμε αυτές τις στιγμές.

«Βυθισμένοι» πίσω από τα smartphones μας, προσηλωμένοι στα emails μας και καθηλωμένοι από την κούραση της ημέρας στους καναπέδες μας, συχνά αφήνουμε τις καλύτερες στιγμές της κάθε ημέρας να χάνονται μέσα από τα χέρια μας.

Πράγματι, δίχως να το αντιλαμβανόμαστε, προσπερνάμε εκατοντάδες Golden Hours, τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε απολαύσει μαζί με τους αγαπημένους μας. Διότι κακά τα ψέματα, τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας, εκείνες που ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα, αξίζει να τις μοιραζόμαστε και να τις κάνουμε share.

Αν και εσύ είσαι σαν εμάς και θέλεις πραγματικά να αξιοποιείς και να δίνεις επιπλέον νόημα στις Golden Hours της κάθε σου ημέρας αυτό το καλοκαίρι, συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις το πώς.

#1 After work ραντεβού με την παρέα στο μπαλκόνι

Τι καλύτερο μπορείς να κάνεις αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι, από το να καλέσεις τους φίλους ή συναδέλφους σου σε μία after work συνάντηση για παγωμένο μηλίτη στο μπαλκόνι; Αν δεν θέλετε να συνωστίζεστε και προτιμάτε να κρατάτε ακόμη τα ραντεβού σας σε χαλαρό -και σπιτικό- mood, τότε το μπαλκόνι σου είναι το απόλυτο… the place to be για να απολαύσετε και να μοιραστείτε τις Golden Hours της ημέρας, με έναν δροσιστικό μηλίτη Strongbow και ένα πλατό τυριών! Θα δροσιστείτε, θα χαλαρώσετε, θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί και θα κάνετε τα πιο golden Instagram stories, απαθανατίζοντας τις στιγμές που η μέρα συναντάει τη νύχτα και ο ουρανός παίρνει το χρυσαφένιο του χρώμα.

Αυτές ακριβώς τις στιγμές αξίζει να τις κάνεις share με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Βάλε το #ShareYourGoldenHour και κάνε share την golden hour της ημέρας σου! Διότι ένα Instagram post ή story με μια φωτογραφία από τις δικές σου Golden Hour στιγμές με το hashtag #ShareYourGoldenHour, αρκούν για να έχεις και εσύ την ευκαιρία να είσαι εσύ μια από τις τυχερές ή τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα από τον μηλίτη Strongbow, όπως ένα iPad και μηλίτη Strongbow. Μπες στο Instagram του Queen.gr και μάθε τα πάντα για το πώς θα λάβεις μέρος σε αυτόν τον ξεχωριστό διαγωνισμό!

55544443333

#2 Βουτιές μετά το γραφείο στην πιο Golden Hour

Δεν χρειάζεται να περιμένεις την Κυριακή για να μπορέσεις να πας για μια βουτιά και να απολαύσεις ένα καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα -αφού πρώτα «κολλήσεις» στην παραλιακή. Μια εξαιρετική ιδέα, για να μην προσπερνάς τις Golden Hours, είναι να κανονίζεις να πηγαίνεις μες στην εβδομάδα για after work βουτιές με μία φίλη ή συνάδελφό σου. Την ώρα που η μέρα συναντάει τη νύχτα εσύ και η φίλη σου θα είστε στην πόλη… αλλά θα είναι σαν να βρίσκεστε στα Κουφονήσια!

#3 «Κυνηγώντας» το ηλιοβασίλεμα στις γειτονιές της πόλης

Αν ζεις στην επαρχία, τότε οι επιλογές που έχεις για περίπατους στη Φύση είναι πολλές. Μπορείς όμως να απολαύσεις τις Golden Hours αν ζεις στην Αθήνα; Μα φυσικά και μπορείς! Δίνοντας ραντεβού με τις φίλες ή τον σύντροφό σου έπειτα από το γραφείο ή τη σχολή για να βρείτε τα πιο όμορφα, γραφικά και instagramικά σημεία της πόλης για να απολαύσετε και να κάνετε share τα πιο χρυσαφένια ηλιοβασιλέματα υπό το hashtag #StrongbowGoldenHour. Από ένα περίπατο στο Κουκάκι με τα όμορφα νεοκλασικά, στον λόφο του Φιλοπάππου, τον Λυκαβηττό και τον Άρειο Πάγο. Θα περπατήσετε και θα δροσιστείτε απολαμβάνοντας τις Golden Hours του καλοκαιριού, συντροφιά με έναν παγωμένο μηλίτη Strongbow, που σε βγάζει από τα συνηθισμένα. Είτε επιλέξεις το Strongbow Gold Apple, για την απόλυτη γεύση μήλου, είτε το Strongbow Red Berries με το απολαυστικό «πάντρεμα» μήλου και red berries, σίγουρα θα δώσεις μια έντονη και ακόμη πιο ιδιαίτερη γεύση στις καλοκαιρινές στιγμές σου.

Μοιράσου τις Golden Hours σου, διότι μέσα από ένα share δεν δείχνεις απλώς στους άλλους πόσο όμορφα περνάς, αλλά τους παρακινείς και τους προσφέρεις την απαραίτητη έμπνευση να αρχίσουν να δίνουν και εκείνοι νόημα στις Golden Hours τους,

#ShareYourGoldenHour @Queen.gr @Strongbow_gr


https://www.instagram.com/p/CCDvlJcqO4C/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading