Μία αγαπημένη ταινία των 90s ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά

Μία αγαπημένη ταινία των 90s ετοιμάζεται να γίνει τηλεοπτική σειρά

Νέο entry στον χώρο της τηλεόρασης.

Δε συμβαίνει σπάνια μία ταινία, μετά από μεγάλη επιτυχία, να μεταφέρεται στη μικρή οθόνη για να συνεχίσει την ιστορία και ουσιαστικά να έχει και κάποιο κοινό έτοιμο να συντονιστεί στους δέκτες του. Όλα έχουν να κάνουν με την αγάπη που της έχει δείξει ο κόσμος και, φυσικά, με το πόσο πιστεύει ο δημιουργός σε εκείνη.

Τώρα, 25 χρόνια μετά την πρώτη της κυκλοφορία, μία ταινία που συζητήθηκε πολύ στην εποχή της -1995- ετοιμάζεται να έρθει στην τηλεόραση και να δώσει στο κοινό της μερικές από τις επικές και αστείες στιγμές που είχε πρωτογνωρίσει. Ποια είναι αυτή; Το Clueless με την Alicia Silverstone, την Brittany Murphy, τη Stacey Dash και τον Paul Rudd.




Σύμφωνα με το Deadline, η σειρά θα διηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού από την Καλιφόρνια, της Cher Horowitz, που πηγαίνει στο Bronson Alcott High. Δυστυχώς και παρά την επιτυχία της Silverstone στον ρόλο, δεν ήταν διαθέσιμη για να τον αναβιώσει και τη θέση της θα πάρει η Rachel Blanchard ως Cher. Από το αρχικό cast, θα δούμε την Dash που υποδύθηκε την Dionne.

Το 1996, δημιουργήθηκε μία κωμική σειρά εμπνευσμένη από την ταινία, η οποία διήρκησε τρεις σεζόν και προβλήθηκε στο ABC. Τώρα, μάλλον οι παραγωγοί έχουν κάτι διαφορετικό στο μυαλό τους και πιο κοντά στο αρχικό concept. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, οι πιο sorority σειρές βρίσκονται στις top προτιμήσεις του κόσμου.