Είναι επίσημο: Το Prison Break επιστρέφει με έκτη σεζόν

Νατάσσα Σχοινά
Είναι επίσημο: Το Prison Break επιστρέφει με έκτη σεζόν

Η φήμη που κυκλοφορούσε, επιβεβαιώθηκε από τον πρωταγωνιστή.

Το 2005, η μικρή οθόνη έμελλε να φιλοξενήσει μία σειρά που για χρόνια θα αποτελούσε το hot item μεταξύ των τηλεθεατών. Το Prison Break και η όλη διανοητική ευφυΐα του Michael Scofield που μεταφράστηκε σε ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο απόδρασης για να σώσει τον αδερφό του από τη θανατική ποινή ήταν η παραγωγή που ανυπομονούσες να κυκλοφορήσει νέο επεισόδιο. Ειδικά στην πρώτη σεζόν, κάθε εβδομάδα τελείωνε με τέτοιον τρόπο που εκνευριζόσουν που έπρεπε να περιμένεις για τη συνέχεια. Σασπένς, σενάριο, δράση, εξαιρετικό cast.

Το πρώτο θεωρητικά φινάλε της σειράς ήρθε το 2009 όταν ο κεντρικός ήρωας σκηνοθέτησε τον θάνατό του, για μία ακόμα φορά, για την οικογένειά του, με μία πέμπτη σεζόν να φτάνει το 2017 και να μας θυμίζει την αίγλη της σειράς, αλλά όχι σε όλο της το μεγαλείο. Ίσως έφταιγε ότι ήταν μόλις 9 επεισόδια, οπότε μέχρι να μπούμε στη διαδικασία να ασχοληθούμε και πάλι, τελείωσε. Πάντως, η αίσθηση ήταν σίγουρα γλυκόπικρη.

Όσοι είδαν αυτήν την αναβίωση της σειράς, μετά το τελευταίο επεισόδιο, έμειναν να αναρωτιούνται αν θα έπρεπε να ετοιμάζονταν και για επόμενη σεζόν, αλλά ο καιρός άρχισε να περνάει. Τρία χρόνια μετά και με τη φήμη να αιωρείται ακόμα αναπάντητη, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο Dominic Purcell aka Lincoln Burrows έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία επιβεβαίωσε τα ευχάριστα.

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς πρόκειται να φτάσει στους δέκτες μας, αλλά η πρώτη ικανοποίηση ήρθε.