«Σπίτι με τον Βαλεντίνο»: 7 υπέροχες ταινίες για να δεις με τον καλό σου

«Σπίτι με τον Βαλεντίνο»: 7 υπέροχες ταινίες για να δεις με τον καλό σου

Ο κινηματογράφος αποθεώνει τον έρωτα σε κάθε του έκφανση.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει. Έρχεται η στιγμή που καθαρά εμπορικοποιημένα πλέον γιορτάζει τον έρωτα και δίνει στα ζευγάρια άλλη μία ευκαιρία και αφορμή για να γιορτάσουν τη σχέση τους. Όχι ότι περιμένουν μόνο αυτήν την ημέρα του χρόνου για να το κάνουν, αλλά, όπως και να το κάνουμε, όταν είσαι ερωτευμένος και καλά με τον άνθρωπό σου, θέλεις οτιδήποτε σού επιτρέπει να το ζήσεις ακόμα περισσότερο.

Μέσα σε όλη αυτήν την περίοδο που οι πλατφόρμες αναζήτησης ταινιών βρίσκονται στα καλύτερά τους, αυτή της ERT, ERTFLIX, ετοίμασε μία κατηγορία εξαιρετικά αφιερωμένη, όχι στον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά στον έρωτα. Τον έρωτα που γιορτάζεται καθημερινά. Τον έρωτα που ζει κάθε ζευγάρι.

Στη νέα κατηγορία, λοιπόν, θα βρεις 7 ταινίες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον κινηματογράφο. Παραγωγές που όλοι ανακαλούν μέχρι σήμερα τόσο για τις ιστορίες που παρουσιάζουν όσο και για τους ηθοποιούς που ανέλαβαν να ενσαρκώσουν τους ήρωές τους.

Το να πετυχαίνεις αυτόν τον συνδυασμό δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Όταν, όμως, πετυχαίνει, το αποτέλεσμα είναι τέτοιο που καθηλώνει όλον τον πλανήτη στις θέσεις των κινηματογραφικών αιθουσών. Ή στον καναπέ του σπιτιού μας, στην παρούσα φάση.

Δες στη συνέχεια τις ταινίες και τα trailer τους.

1. Hope Springs (2012)



2. Autumn in New York (2000)



3. Burton and Taylor (2013)



4. The Best of Me (2014)



5. August Rush (2007)



6. The Human Stain (2003)



7. Un Plan Parfait (2012)