Χρυσές Σφαίρες 2021: Οι σειρές που αναμένεται να «σαρώσουν» και αξίζει να δεις απόψε κιόλας

Χρυσές Σφαίρες 2021: Οι σειρές που αναμένεται να «σαρώσουν» και αξίζει να δεις απόψε κιόλας

Μπορεί η 78η ετήσια τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών να είναι διαφορετική όμως, το σημαντικό είναι πως θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και κυρίως, ότι θα μάθουμε και φέτος ποιοι και ποιες είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί, σειρές, τηλεοπτικές ταινίες και σκηνοθέτες της χρονιάς που πέρασε.

Λόγω των νέων συνθηκών στη ζωή μας, η φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά και θα προβληθεί ζωντανά στις 28 Φεβρουαρίου, με παρουσιάστριες -για μία ακόμη χρονιά- τις κωμικές ηθοποιούς Τina Fey και Amy Poehler. Αυτό που ενδιαφέρει εμάς, βέβαια, είναι οι υποψηφιότητες για τα βραβεία, οι οποίες μόλις πρόσφατα ανακοινώθηκαν.

Διότι μελετώντας τη λίστα με τις υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες, θα δημιουργήσουμε τις δικές μας λίστες προβολών για τις τηλεοπτικές σειρές που αξίζει να δούμε απόψε κιόλας στο Vodafone TV. Φυσικά, σε ό,τι αφορά στις σειρές, τα πάντα είναι θέμα γούστου και προτιμήσεων, ωστόσο, όπως θα ανακαλύψεις παρακάτω, υπάρχουν κάποιες σταθερές, κάποια «διαμαντάκια» και κάποιοι «αστέρες», που κανείς μας δεν μπορεί να προσπεράσει!

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr