Η Olivia Wilde δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της ταινίας με τον Styles

Η Olivia Wilde δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της ταινίας με τον Styles

Η ηθοποιός βρίσκεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον για το τελικό αποτέλεσμα.

Κανείς δε γνωρίζει πού ακριβώς θα πάει αυτή η κατάσταση με τον κορονοϊό. Κατά βάση, το πηγαίνουμε από εβδομάδα σε εβδομάδα, παρακολουθώντας την επικαιρότητα και ελπίζοντας ότι στο άμεσο μέλλον θα επανέλθει έστω και μία υποψία της προ COVID-19 καθημερινότητας. Λίγη περισσότερη ελευθερία, λίγος περισσότερος κινηματογράφος.

Φυσικά, με το κλείσιμο των πάντων, οι αίθουσες έχουν μείνει μήνες τώρα άδειες. Ίσως αυτό να είναι που μας λείπει περισσότερο τώρα τόσο καιρό που βρισκόμαστε σε καραντίνα. Εξ ου και παρακολουθούμε εντατικά τα νέα του κινηματογράφου.

Η Olivia Wilde φημολογείται ότι το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με τον Harry Styles. Οι δύο ηθοποιοί φαίνεται ότι τα βρήκαν σε προσωπικό επίπεδο και αυτό έχει δημιουργήσει ένα hype στο κοινό. Όταν έρχονται στη δημοσιότητα, λοιπόν, νέα περί συνεργασίας των δύο στη μεγάλη οθόνη, γνωρίζεις από πριν ότι θα συζητηθεί.

Το Don’t Worry Darling είναι η ταινία που φέρνει στη μεγάλη οθόνη τη Wilde, τον Styles και την Pugh Florence για τη δημιουργία ενός ψυχολογικού θρίλερ που αναμένεται να προβληματίσει το κοινό. Η Wilde βρίσκεται για μία ακόμα φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και αποφάσισε τώρα να μοιραστεί με το κοινό την πρώτη φωτογραφία από την ταινία.



Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία που δημοσίευσε.